Noul director RADET posteaza mesaje indecente pe Facebook

alexandru_ilie_director_radet

Alexandru Ilie a fost numit director interimar la RADET dupa ce fostul sef al Regiei, Mihai Voicu, a fost arestat pentru luare de mita. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei l-au surprins pe acesta postand mesaje indecente pe site-urile de socializare.

Iubitor al artelor martiale, lector universitar, dar si fost director in Primaria Capitalei, Alexandru Ilie a postat pe Facebook o fotografie cu un mesaj cel putin nepotrivit pentru functia pe care o detine “Suck my dick – would love to ttetko”.

Sursa citata mai noteaza ca seful RADET a postat si alte mesaje despre “Masculul alfa cu penis”, dar si pe tema “De ce fel de barbati sunt atrase femeile”.

Cornel Pieptea, liderul PNL din Consiliul General al Capitalei, a declarat pentru EVZ ca aceste postari i se par nepotrivite, dar nu a vrut sa se pronunte mai mult.

“Cine ne conduce! Doamne fereste! Cum va rezolva problemele din RADET, va face karate cu tevile? Un lector universitar sa posteze asemenea mesaje indecente, va dati seama!”, a declarat unul dintre angajatii RADET.

Foto: EVZ