Noul Ford Mustang a primit un prim pachet de tuning. GALERIE FOTO

Compania Kris Horton a modificat noul Ford Mustang, acordandu-i un pachet de tuning pentru aspectul vizual, viitori clienti putand opta si pentru o suspensie mai joasa.

Noul Ford Mustang va fi disponibil la vanzare abia spre finele anului 2014, dar starneste deja interesul pasionatilor de masini. O prima dovada in acest sens vine de la Kris Horton (KH), care promite numeroase imbunatatiri de ordin vizual pentru ultima generatie a legendarului muscle-car, scrie 4tuning.ro. Astfel, odata ce vor reusi sa puna mana pe propriul lor exemplar, posesorii noului Ford Mustang vor putea apela la specialistii Kris Horton (KH) pentru numeroase bunatati de ordin vizual, prelungirile proeminente atasate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale si extensiile uriase pentru aripi fiind dintre cele mai evidente.

 

Noul Ford Mustang va avea si prize de aer aditionale, difuzorul spate redesenat sau eleronul incorporat in linia portbagajului, primul pachet de tuning din cariera celei de-a sasea generatii a legendarului muscle-car american culminand cu jantele de dimensiuni mai mult decat generoase, marca Forgiato, oferite in compania unei suspensii ce coboara garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri.

 

Pentru unii ar putea reprezenta o dezamagire faptul ca Mustang-ul nu a primit in acest pachet de tuning si schimbari in ceea ce priveste cresterea puterii motorului, insa cei de la Kris Horton au considerat ca, cel putin pentru moment, cei 420 CP ascunsi sub capota versiunii V8 ar trebui sa fie arhisuficienti pentru orice sofer obisnuit.

Sursa foto: 4tuning.ro