Premierul CIOLOS si ministrii vor avea lunea viitoare o intalnire pe tema bugetului pe 2016

Premierul DACIAN CIOLOS va avea lunea viitoare o noua intalnire cu membrii Cabinetului, pentru a discuta pe tema bugetului pe 2016.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, decizia a fost luata in cadrul sedintei Executivului de joi, in care s-a discutat “stadiul pregatirii bugetului pentru anul 2016”.

“Ministrul de Finante, Anca Dana Dragu Paliu, a fost invitata sa prezinte situatia actuala si sa inceapa de urgenta discutiile cu ministerele pentru a veni cu o prima propunere de proiect de buget in perioada imediat urmatoare. Primul-ministru a decis organizarea unei noi intalniri cu membrii Guvernului luni dupa-amiaza, pentru a discuta aspecte ale bugetului”, anunta sursa citata.

La inceputul sedintei Executivului de joi, premierul DACIAN CIOLOS i-a solicitat ministrului de Finante sa faca sambata, la reuniunea informala a Guvernului, o prima prezentare a proiectului de buget pentru 2016.

“E important pentru mine sa mergem repede cu acest proiect de buget si impreuna sa lansam si planul de masuri care decurg din programul de guvernare, pe care sa le legam de proiectul de buget, sa existe o coerenta intre bugetul pe care il pregatim pentru mandatul pe care il avem si planurile de masuri sectoriale”, a spus CIOLOS.

Sursa foto: gandul