Noul Lamborghini Huracan, surprins in SUA. GALERIE FOTO in articol

Noul Lamborghini Huracan a fost surprins recent pe strazile din SUA in timpul unui spot publicitar pentru promovarea supercarului italian.

Lamborghini pregateste succesorul modelului Gallardo, care va fi modelul Huracan, acesta urmand sa debuteze in primavara la Salonul Auto de la Geneva. Nebunia creata in jurul recent lansatului Lamborghini Huracan LP610-4 continua astazi cu un nou episod, succesorul modelului Gallardo fiind surprins recent complet necamuflat, pe strazile din SUA, in timpul realizarii reclamei oficiale.

Noul Lamborghini Huracan ascunde sub capota un propulsor V10 de 5.2 litri si 610 cai putere, cuplat la o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, conform 4tuning.ro. De asemenea, lista cu specificatii tehnice mai include si un sistem de tractiune integrala, plus o greutate de 1.422 kilograme, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in 3.2 secunde.

Succesorul modelului Gallardo ar putea fi oferit inca de la bun inceput atat intr-o versiune cu tractiune spate, cat si intr-o varianta cu tractiune integrala, lista cu specificatii tehnice continuand cu cele doua optiuni pentru cutia de viteze (manuala in sase rapoarte sau automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj), respectiv contructia ultra-usoara realizata dintr-o combinatie de aluminiu si fibra de carbon.

Sursa foto: 4tuning.ro