Noul Mercedes V-Class, cel mai luxos MPV al momentului. GALERIE FOTO

Nemtii de la Mercedes au dezvaluit oficial noul V-Class in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Munchen,masina urmand sa fie disponibila pentru cumparare in luna martie.

Producatorul auto german spune ca prin lansarea noului model Mercedes V-Class redefineste complet segmentul MPV-urilor si seteaza noi standarde in ceea ce priveste designul, confortul, versatilitatea, eficienta si siguranta. “Cu noul V-Class extindem gama de automobile premium Mercedes-Benz cu un sedan pentru opt pasageri. Daca functionalitatea este obligatorie pentru un MPV, confortul si stilul reprezinta cireasa de pe tort. Noul V-Class le combina pe amandoua intr-un mod in care nu o face niciun alt vehicul din acest segment”, a declarat, conform 4tuning.ro, seful diviziei de masini a Mercedes-Benz, dr. Dieter Zetsche.

 

Citeste si: Noul Mercedes C-Class a primit un kit AMG. GALERIE FOTO 

Modelul inlocuieste actualul Mercedes Viano si adopta un design premium, indeplinind cerintele a trei categorii de clienti. Prima este reprezentata de familiile cu doi sau mai multi copii, ce pretuiesc plimbarile de agrement, cea de-a doua categorie se refera la persoanele active in timpul liber, iar cea de-a treia este reprezentata de transportatorii privati care vor sa le ofere pasagerilor lor o calatorie in stil. La interior, noul V-Class este echipat cu tapiterie din piele, finisaje din lemn, scaune individuale pentru pasagerii din spate si console centrale, accentele metalice si iluminarea ambientala.

 

Mercedes-Benz V-Class este propulsat de trei motoare diferite, astfel: varianta de baza 200 CDI are un motor de 2.1 litri si 136 cp, urmeaza apoi 220 CDI cu 163 cp si 250 BlueTec, care produce 190 cp.

Sursa foto: 4tuning.ro