Noul motiv pentru care LIVIU DRAGNEA ameninta GUVERNUL cu MOTIUNEA de CENZURA

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat ca, in cazul in care Guvernul Ciolos ar intentiona sa vanda o companie din domeniul strategic al Romaniei, social-democratii convoaca Parlamentul de urgenta si depun MOTIUNE de CENZURA. Seful PSD a fost intrebat ce parere are despre faptul ca Guvernul Ciolos ar intentiona sa vanda cateva MINE de SARE din Romania, informeaza Agerpres.

“In primul rand, Guvernul Ciolos nu are niciun fel de legitimitate ca guvern interimar sa vanda vreo bucatica, vreo piatra din Romania. Asta este exclus. Ca sa poti sa vinzi ceva in Romania, trebuie sa ai totusi in spate o sustinere legitima, o sustinere populara si sa prezinti argumente serioase pentru ca din Romania sa plece ceva. Plus ca asta este un domeniu strategic.

CITESTE SI: DRAGNEA NU-L IARTA PE PONTA: CAT SUNT EU PRESEDINTE, PSD NU FACE ALIANTA CU PNL

La noi in programul de guvernare spunem clar: mai usor cu privatizarile de dragul privatizarii. Daca este o companie care este in pamant, care este praf si pe care statul nu poate sa o rezolve, sa o refaca profitabila, da, dar companii care au venituri foarte mari, strategice, nu avem de ce sa le vindem. Eu cred ca, daca acest guvern incearca sa faca acest lucru, atunci putem convoca Parlamentul intr-o sesiune extraordinara pentru MOTIUNE de CENZURA”, a spus LIVIU DRAGNEA, duminica seara, la Romania TV.

LIVIU DRAGNEA a mentionat ca in situatia in care vreun act al Guvernului pune in pericol securitatea nationala, siguranta nationala, interesele strategice, atunci PSD va depune MOTIUNE de CENZURA, chiar daca in acest fel s-ar putea ajunge la alegeri anticipate. “Cand au venit in Parlament sa ia sustinerea (membrii Guvernului – n.red.) nu au vorbit de privatizari. Au spus ca fac lucruri bune, ca eficientizeaza unde e de eficientizat si ca au o relatie buna cu Parlamentul. Nu au facut niciuna din astea. Vor sa faca al treilea lucru – sa vanda?”, s-a intrebat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: jurnalul