Noul Nissan Qashqai 2014 a fost lansat oficial. GALERIE FOTO

Crossoverul celor de la Nissan a fost lansat oficial ieri avand un design nou, fiind mai spatios, mai economic si mai bine dotat.

Nissan Qashqai 2014 are un interior premium si inovatii in domeniul tehnologiei, scrie 4tuning.ro. Acesta se adreseaza atat soferilor din segmentul C care doresc un plus de stil, tehnologie si placere, precum si cumparatorilor aflati in cautarea eficientei pe toata linia.

Noul Nissan Qashqai doreste sa-si consolideze pozitia de lider al companiei Nissan in categoria crossover, odata cu inceperea comercializarii sale pe pietele selectate, incepand din ianuarie 2014. Caracteristicile distincte ofera un aspect premium, pastrand in acelasi timp aspectul inconfundabil Qashqai. Tehnologia Safety Shield include acum si Autonomous Emergency Braking, Driver Attention Support si Traffic Sign Recognition, alaturi de alte cateva sisteme de asistenta.

In privinta gamei de motorizari, aceasta este mai variata si mai eficienta ca niciodata, precizeaza sursa citata. Autoturismul se vinde cu 4 motorizari: 1.2 DIG-T de 115 cp, 1.6 DIG-T de 150 cp si doua propulsoare diesel, cunoscutul 1.5 dCi de 110 cp si 1.6 dCi de 130 cp.

 Sursa foto: 4tuning.ro