Noul Samsung Galaxy S4 Zoom, primul telefon cu zoom optic 10x

samsung-s4-zoom

Noul Samsung Galaxy S4 Zoom este un telefon special conceput pentru iubitorii de fotografie, fiind primul smartphone dotat cu Zoom optic 10X. Datorita dimensiunii sale compacte, noul Samsung Galaxy S4 Zoom ofera utilizatorilor posibilitatea de a face fotografii cu o rezolutie mare in orice moment si loc, sa le trimita catre apropiati, dar si sa efectueze apelurile telefonice.

Astfel, se pot imortaliza momentele unice in viata la o calitate foarte buna si totodata share-uite cu prietenii si familia. Potrivit f64.ro, Galaxy S4 Zoom este controlat cu ajutorul unui inel de zoom revolutionar si este un smartphone cu camera foto realizat fara compromisuri, care stabileste noi standarde in ceea ce priveste versatilitatea si controlul. Inelul de control pentru zoom va permite sa transferati o fotografie in timpul convorbirilor telefonice, sa controlati zoomul optic si sa porniti camera foto.

Puteti surprinde cele mai frumoase momente in detalii extraordinare cu senzorul CMOS de 16 megapixeli super rapid si super sensibil. Galaxy S4 Zoom va indruma chiar catre cele mai bune locatii pentru realizarea de fotografii – oriunde in lume. Beneficiind de cel mai recent sistem de operare Android si fiind echipat pentru a oferi un control precis al functiilor pentru fotografiere si comunicatii, Galaxy S4 Zoom va permite sa realizati mai multe in viata.

Functia Transfer de fotografii in timpul convorbirii creeaza noi posibilitati de realizare a fotografiilor. Realizati o fotografie si trimiteti-o intr-un text unei prietene, in timp ce conversati cu ea la telefon! Inelul de control pentru zoom va permite sa porniti instantaneu aplicatia pentru camera foto si sa controlati functiile de fotografiere. Galaxy S4 Zoom nu este un smartphone cu o camera foto. Fiind pe jumatate o camera foto avansata pentru cadre statice si filmare si pe jumatate un smartphone pe platforma Android, Galaxy S4 Zoom reprezinta un dispozitiv in contact permanent cu lumea dvs.

O rotatie a inelului pentru zoom transforma smartphone-ul intr-o camera foto de precizie. Lansare rapida si Comanda rapida va ofera accesul instantaneu la moduri multiple ale camerei foto. Este suficienta o intoarcere rapida a inelului de zoom montat in partea frontala a smartphone-ului Galaxy S4, urmata de o atingere rapida a afisajului, pentru a avea posibilitatea sa selectati din diverse moduri ale camerei foto, precum: Auto, Galerie, Mod inteligent, Manual, Program si multe altele cu ajutorul noului element Modul meu.

Control optic al zoomului

Controlul zoomului reimaginat. Controlul optic al zoomului inlocuieste cadranele si butoanele traditionale cu comenzi digitale fluente, usor de operat. Acuratetea la calitate profesionala si usurinta de utilizare fara precedent pot fi accesate printr-o rotire rapida a inelului de zoom, simplificand fotografiile panoramice si crearea unor efecte de focalizare restransa.

Zoom optic 10X – Surprindeti prim-planuri, chiar de la distanta

Mai mare nu inseamna intotdeauna mai bun. Smartphone-ul Galaxy S4 Zoom, de dimensiuni mici / performante mari este echipat cu zoom optic de 10X care permite capturarea unor imagini clare si frumoase, a unor culori realiste, chiar de la distanta. Datorita sistemului optic de calitate profesionala si reglarii precise a inelului de zoom ale smartphone-ului Galaxy S4, puteti realiza, de asemenea, prim-planuri extraordinare, fara a fi nevoit sa transportati echipament greu pentru camera foto.

Senzor BSI CMOS de 16 MPX – Performante sporite in conditii de iluminare scazuta si surprinderea miscarii

Tehnologia avansata a senzorului face ca fotografiile dvs. sa prinda viata. Senzorul CMOS BSI (iluminat din fundal) de 16 megapixeli, super rapid si super sensibil, are nevoie de mai putina lumina pentru o expunere adecvata si o focalizare rapida, comparativ cu senzorii conventionali. Astfel, daca un eveniment are loc in conditiile cele mai scazute de iluminare, fotografiile dvs. vor surprinde totul.

OIS (Stabilizare optica a imaginii) – Ramane perfect nemiscat, chiar daca dvs. nu o faceti

Daca fotografiati in graba nu inseamna ca trebuie sa realizati fotografii neclare. Sistemul de stabilizare optica a imaginii (OIS) al smartphone-ului Galaxy S4 Zoom va ofera o focalizare clara a imaginii, chiar daca dvs. nu stati perfect nemiscat. Nu ratati o fotografie din cauza ca va intrebati daca aveti conditiile corespunzatoare. Faceti clic cu incredere si creati fotografii si videoclipuri clare si precise, chiar in conditii de iluminare redusa, facand totodata zoom dintr-o miscare sau in timp ce va deplasati.

Sugestie foto – Obtineti maximum din fiecare calatorie cu ajutorul sugestiilor pe baza locatiei

Este ca si cum ati avea un ghid in buzunar. Sugestie foto se conecteaza instantaneu la biblioteci imense de imagini surprinse de alti fotografi, pentru a va ajuta sa gasiti si sa compuneti cele mai bune fotografii, oriunde in lume. Aduceti mai multa viata in fotografiile dvs. – si mai multe fotografii in viata dvs. – cu ajutorul celor mai importante aplicatii si widgeturi de socializare, inclusiv TourWrist, Panoramio, TripAdvisor si altele.

Sugestii Mod inteligent – Setari optime pentru orice doriti sa fotografiati

Surprindeti orice va pune in fata viata si intoarceti-va cu imagini extraordinare. Sugestii Mod inteligent recunoaste conditiile de iluminare, peisajul si obiectele si recomanda instantaneu Modul inteligent optim. De asemenea, puteti alege din cele peste 20 de Moduri inteligente recomandate, optimizate, pentru a adauga nuante unice fotografiilor dvs.

Mod inteligent – Compuneti si realizati fotografii cu cele mai bune setari

Nu va mai faceti probleme pentru setari si incepeti sa realizati fotografii artistice de calitate profesionala. O atingere usoara a butonului Mod inteligent va ofera accesul la o gama larga de moduri speciale. Utilizati Drama Shot pentru a uni fotografierea continua a unor obiecte in miscare intr-o unica imagine compusa sau folositi Stop cadru pentru a surprinde instantaneu o actiune in mare viteza. Utilizand Urma luminoasa, lasati frau liber noului Picasso din dvs. si trasati conturul subiectului cu ajutorul unei lumini miscatoare pentru a surprinde efectele expunerii prelungite. De asemenea, puteti adauga sonor fotografiilor dvs. pentru a retrai momentul exact asa cum a avut loc cu Sunet si fotografie. Este suficient sa alegeti modul pe care il doriti si sa realizati fotografia.

Camera Samsung Galaxy S4 Zoom

Rezolutia camerei 1,9 megapixeli (secundara)
Rezolutia camerei 16 megapixeli (principala)
Blit cu xenon
Focalizare automata disponibila