Novak Djokovic se CASATORESTE cu logodnica sa Jelena Ristic

Tenismanul sarb NOVAK DJOKOVIC, proaspatul castigator al turneului de Mare Slem de la Wimbledon si noul numar unu mondial, se va casatori cu logodnica sa JELENA RISTIC, in luxoasa statiune muntenegreana Sveti Stefan, de pe litoralul Marii Adriatice.

Ziarul muntenegrean Vijesti vorbeste in editia sa electronica de “nunta secolului” si asigura ca fericita pereche a rezervat in urma cu doua luni cele 50 de vile ale orasului-hotel Sveti Stefan, o mica peninsula elitista a Muntenegrului.

Petrecerea nuptiala va avea loc in noaptea de miercuri spre joi, pe asa-numita “plaja a reginei” din Sveti Stefan, considerata de localnici locul cel mai apropiat de paradis.

Citeste si: WIMBLEDON 2014: FINALA SENZATIONALA DE PE IARBA LONDONEZA A FOST CASTIGATA DE NOVAK DJOKOVIC

Perechea urma sa soseasca miercuri, cu un avion privat, pe coasta adriatica, la Tivat, in Golful Kotor, unde detine un apartament, iar de acolo se va deplasa la bordul unui yacht catre Sveti Stefan, unde totul este pregatit pentru ceremonie.

La eveniment vor fi prezenti 150 de invitati, printre care numerosi tenismeni si antrenori. Presa locala dezvaluie ca printre invitati se vor afla antrenorii lui DJOKOVIC, Boris Becker si Marian Vajda, cu sotiile lor, precum si jucatorii sarbi Janko Tipsarevic, Viktor Troicki si Nenad Zimonjic, alaturi de antrenorul echipei de Cupa Davis a Serbiei, Bogdan Obradovic.

La masa vor fi servite, printre alte specialitati, delicatese locale, cum ar fi cunoscuta sunca Njegusi sau branza Kajmak, friptura de miel si fructe de mare, scrie Agerpres.

Oaspetii au fost rugati sa aloce banii pentru cadouri unui fond umanitar care poarta numele jucatorului, dezvaluie RTCG. Acestia au fost, de asemenea, sfatuiti sa evite contactul cu presa, DJOKOVIC insistand ca toate informatiile despre nunta sa fie pastrate in cel mai mare secret.

Citeste si: ROGER FEDERER-NOVAK DJOKOVIC, FINALA MASCULINA DE LA WIMBLEDON

Dorinta cuplului a fost nunta lor sa fie un act privat si intim, fara pompa sau spectacol mediatic, asa cum a declarat recent chiar jucatorul sarb.

NOVAK SI JELENA, ambii de nationalitate sarba, s-au logodit in luna septembrie 2013, dupa o prietenie de opt ani, in cadrul unei petrecerii care a avut loc la Monte Carlo, unde locuieste perechea.

Sursa foto: ibtimes.com