Nowcasting! Atentionare de ceata in Constanta, Alba si Harghita. Vezi si datele Infotrafic

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineata, un nou Cod Galben de ceata, valabil pana la ora 10.00 in judetele Alba si Harghita.

UPDATE ora 08.15:  ANM a emis inca un Cod Galben de ceata valabil in judetul Constanta, inclusiv autostrada A2. Se vor semnala ceata si burnita care determina vizibilitate redusa, sub 200 m si izolat sub 50 m. 

Primul Cod Galben emis de ANM pevede ceata local in zonele joase din judetele Alba si Harghita, inclusiv municipiile Alba-Iulia, Sebes si Miercurea-Ciuc, precum si drumurile nationale si europene aferente.

Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. In imaginea de mai sus puteti vedea valorile termice care se inregistrau in aceasta dimineata, la ora 07.00.

Situatia traficului la ora 07.00

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata nu erau anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme majore de fluenta pe principalele artere.

Politistii precizeaza ca nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista porturi sau aeroporturi inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.