NU este BANC! Un DENTIST chemat sa rezolve un PENIS BLOCAT!

Un medic stomatolog a fost chemat sa elibereze penisul unui burlac. Pare un banc, dar este o intamplare reala. Un burlac de 37 de ani din China a alertat autoritatile compentente dupa ce si-a blocat penisul, scriu jurnalistii de la Dailymail.co.uk.

Acesta a chemat pompierii, dar nu au reusit sa faca mare lucru. Solutia finala a fost ajutorul unui dentist. Medicul stomatolog chemat sa elibereze penisul unui burlac. Barbatul a stat aproape o zi cu penisul blocat. Acesta a incercat sa isi satisfaca placerile cu o… cheie! Da, da, o cheie franceza cu cap rotund. Dupa ce a vazut ca nu o poate scoate, a chemat pompierii.

La fata locului a venit si un echipaj de ambulanta. Acestia l-au dus la spital unde medicii s-au chinuit sa ii scoata cheia. Cand au vazut ca nu pot, au apelat la ultima solutie: medicul stomatolog.

Penisul barbatului era deja umflat si vanat. Circulatia sangelui fusese intrerupta deja ore bune. Risca sa si ramana fara organ. Acestia au reusit sa taie cheia franceza cu ajutorul unei freze, informeaza Dailymail.co.uk.

Medicii au vrut sa ii scoata sangele din penis printr-o procedura chirurgicala. Au crezut ca asa organul sexual se va desumfla si va iesi din gaura. Era o solutie buna si rapida. Daca le reusea! Asa ca au dat de parintii lui pentru a obtine acordul operatiei. Din nefericire, acestia nu au aparut la spital pentru a semna actele.

Sursa foto: dailymail.co.uk