NU ESTE O GLUMA: PARTIDUL PROSTILOR a fost INREGISTRAT OFICIAL. FOTO

Un iesean a obtinut de la OSIM dreptul de a folosi exclusiv in urmatorii 9 ani marca “Partidul Prostilor”. Intr-un interviu savuros acordat 7est.ro, Cezar Popescu din Podu Ros povesteste ce l-a impins spre insolitul demers, a analizat politica din ultimii 25 de ani si a anuntat cine va conduce partidul.

“La cat sunt eu de prost, n-avea cum sa fie ideea mea! Ideea i-a venit unui prieten, cu ani in urma. El se hotarase sa faca pentru prieteni niste legitimatii de prosti, ca sa justifice prostia din capul lor. Legitimatia de prost trebuia sa fie de marimea unui catalog de scoala, pentru ca, atunci cand omul se legitima, sa vada lumea cat este de prost! Nu s-a mai materializat ideea si anii au trecut. Eu am preluat-o si am vrut sa fac niste legitimatii mai mici. Un amic mi-a sugerat sa inregistrez marca la OSIM, ca sa nu se bage nimeni peste noi. De la o gluma, am ajuns sa fac cerere, prin reprezentantul OSIM de la Iasi. Am inregistrat-o in ianuarie, iar raspunsul l-am primit pe 18 noiembrie. Acum pot spune ca detin Partidul Prostilor, cu acte in regula. Timp de noua ani, nu se mai baga nimeni peste mine!”, spune initiatorul Partidului Prostilor.

Potrivit sursei citate, ieseanul sustine ca nu va primi in partid oameni destepti, pentru a nu le “suci mintile” prostilor. Primele personalitati vizate de liderul Partidului Prostilor sunt Monica Tatoiu si Dan Diaconescu. Membrii partidului vor depune adeziuni in care vor explica de ce sunt prosti, iar legitimatiile de membru vor purta denumirea de “Legitimatie de prost”.

“Suntem noi prosti, dar am rugat un destept sa ne ajute sa gasim un slogan. Deocamdata avem mai multe variante. Unul ar fi: „Mama prostilor e tot timpul gravida!“, ceea ce inseamna ca vom avea intotdeauna multi membri. Un alt slogan ar fi: „Suntem prosti, dar multi! Bazati-va pe noi!“ O alta varianta ar fi: „Nu este rau sa te nasti prost, important e sa nu mori prost!“ Dar nu ne facem griji pentru slogan. Pe parcurs, odata cu venirea mai multor membri, vor gasi ei o idee prosteasca”, a mai declarat ieseanul care a initiat Partidul Prostilor.

Cezar Popescu afirma ca se gandeste foarte serios sa faca un partid adevarat pana la viitoarele alegeri: „La cati prosti avem in tara, cu siguranta am umple jumatate de Parlament! Ne-am amesteca si noi cu desteptii si sa vedem atunci ce iese. Nu vedeti ca, de 25 de ani, tara e condusa de „baieti destepti“ si am ajuns unde am ajuns…”

Sursa foto: 7est.ro