Nu există o scrisoare de divorț mai tare ca asta! Răspunsul soției este genial

Iată o scrisoare de divorț cum nu ai mai citit până acum! În ciuda unei situații deloc fericite, o să râzi până la lacrimi! Dincolo de faptul că pentru moment ne face să râdem și să chicotim, textul transmite însă și un mesaj la un nivel mai subtil: comunicarea este extrem de importantă într-o căsnicie, influențând decisiv viitorul și deznodământul unei relații.

Scrisoarea de divorț

Dragă soție,

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te părăsesc pentru totdeauna. Am fost un bărbat bun pentru tine timp de 7 ani și nu trebuie să fac nimic ca să-ți demonstrez asta. Ultimele două săptămâni au fost iadul pe pământ… Șeful tău a sunat să-mi spună că ți-ai părăsit jobul astăzi și acest lucru a fost ultima picătură. Săptămâna trecută ai venit acasă și nici măcar nu ai sesizat că am o tunsoare nouă, am gătit mâncarea ta preferată și chiar am purtat o pereche nou-nouță de boxeri de mătase. Ai mâncat în 2 minute, iar eu m-am dus direct la somn după ce m-am uitat la toate telenovelele tale. Nu mai îmi spui că mă iubești; nu vrei să facem sex sau nimic care să ne conecteze că soț și soție. Fie mă înșeli, fie nu mă mai iubești; oricum ar fi, am plecat.

Fostul tău soț

P. S Nu încerca să mă găsești. SORA ta și cu mine ne mutăm în Virginia de Vest astăzi. Îți doresc o viață frumoasă!

Citește și: UITE CINE S-A GĂSIT SĂ O IRONIZEZE PE MEGHAN MARKLE: DUPĂ CE TE-AU TĂVĂLIT JUMĂTATE DIN ACTORAȘII DE LA HOLLYWOOD

Răspunsul genial al soției

Dragul meu fost soț,

Nimic nu mi-a făcut ziua mai fericită decât primirea scrisorii de la tine. Este adevărat că noi doi am fost căsătoriți timp de 7 ani, deși un bărbat bun este departe de a fi ceea ce erai tu. Mă uitam la telenovelele mele atât de mult din cauza că acopereau smiorcaiturile tale constante și apucăturile. Păcat că nu a funcționat. Am observat când te-ai tuns săptămâna trecută, însă primul lucru care mi-a venit în minte a fost că “arăți exact precum o față”. Din moment ce mama m-a învățat să nu spun nimic dacă nu pot să spun ceva drăguț, nu am comentat.

Și când mi-ai gătit mâncarea preferată, probabil că m-ai confundat cu SORA MEA, deoarece am încetat să mănânc carne de porc acum 7 ani. În privința boxerilor aceia noi de mătase: mi-am întors fața de la tine deoarece eticheta cu prețul de 49, 99 de dolari încă era pe ei și m-am rugat să fie doar o coincidență faptul că sora mea tocmai a împrumutat 50 de dolari în această dimineață de la mine.

După toate acestea, tot te-am iubit și am simțit că putem să ne rezolvăm problemele. Așa că atunci când am câștigat la loto 10 milioane de dolari, mi-am dat demisia și am cumpărat pentru noi două bilete către Jamaica. Dar când am ajuns acasă, tu erai deja plecat. Bănuiesc că totul se întâmplă cu un scop totuși… Sper să ai viață plină de satisfacții pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Avocatul meu mi-a spus că scrisoarea pe care mi-ai scris-o garantează că nu vei obține niciun cent de la mine. Așa că ai grijă de tine.

Semnat

Fosta ta soție – groaznic de bogată și liberă

P.S. Nu știu dacă ți-am spus asta vreodată, însă sora mea Carla la naștere era Carl. Sper că această să nu fie o problemă.

Sursă traducere: garbo.ro