NU iti place sa pierzi TIMPUL? 4 SEMNE CARE TE AJUTA SA “CITESTI” FEMEILE

Nu intotdeauna femeia pe care pui ochii merita timpul tau. Este bine sa stii cat de cat cu cine o sa ai de-a face inainte sa te arunci cu capul inainte. Iata cele 4 semne care te-ajuta sa “citesti” femeile cu care nu merita sa iti pierzi timpul.

1) Femei care intotdeauna “mai intarzie 5 minute”

Este vorba de “printesele” care nu stiu ce e aia punctualitate. Daca ati stabilit sa va intalniti la ora 8, iti da un sms la ora 9 ca tocmai se pregatea sa plece din casa, si timpul trece, se face ora 11 si ea tot nu apare.

Unii barbati se adapteaza stilului “printeselor dezorganizate”, stabilind o ora de intalnire cu cateva ore mai devreme decat cea reala sau incercand sa le organizeze programul in cel mai mic detaliu. Cel mai bine este sa nu te complici cu asemenea de femei de la inceput si sa folosesti timpul pe care l-ai fi irosit cu ele pentru a-ti cauta o femeie potrivita pentru tine.

CITESTE SI: TE PRICEPI LA AGATAT? 7 REPLICI CARE TREBUIE NEAPARAT EVITATE

2) Femei care uita complet de intalnirea cu tine

Genul acesta de femei seamana cu “printesa dezorganizata” dar o varianta dusa la extrem. In loc sa intarzie la intalnire, ea nu mai vine deloc. Cel mai bun raspuns pe care il poti da unei femei care iti spune in ultimul minut ca nu mai poate veni la intalnire pentru ca “are de lucru” este sa ii spui “Nu-i nici o problema. O sa invit pe altcineva”. Mai mult ca sigur se va razgandi subit si iti va spune ceva de genul “Nu, stai putin, o sa vad cum pot sa rezolv mai repede”. Decat sa te incurci cu o asemenea femeie, mai bine zici pas.

3) Femei care isi pun la status: “Viata este frumoasa in Canada”

Nu are nimeni nimic cu femeile din Canada, sa nu ma-ntelegi gresit. Cu conditia ca si tu sa locuiesti in Canada! Altfel, vorbim de-o relatie de la distanta, care intotdeauna va fi o pierdere de timp pentru tine. Si nu din cauza calatoriilor cu avionul care te ard si la buzunar. Este vorba de relatie in sine, care in cele mai multe cazuri, se dovedeste a fi o pierdere de timp. Nu poti avea o relatie adevarata daca te intalnesti cu persoana respectiva doar de cateva ori pe an. Nu vei avea niciodata bucuria si ocazia de a trai cu acea persoana zi de zi si a o cunoaste cu adevarat.

CITESTE SI: Ce ti se poate intampla daca accesezi site-uri pentru adulti 

4) Femei care iti spun ca stiu ce s-a intamplat cu adevarat la Revolutia din ’89 sau la atacurile de la World Trade Center din 2001.

Genul de femei care sunt obsedate de teoria conspiratiei vor cauta sa se lipeasca de oricine este dispus sa le asculte si crede-ma, putini sunt in stare. Femeilor de genul acesta le place sa se auda vorbind si atat. Se inspira din articolele spam pe e-mail sau pe facebook si recicleaza informatiile respective la infinit. O zi are doar 24 de ore. Cate ore pe zi esti dispus sa sacrifici ascultand aberatii?

Sursa text: machomen.ro