Nu ne-am luat revansa ! Romania 1994 a remizat, 1-1, cu Grecia 2004

Generatia de Aur a nationalei Romaniei a disputat astazi o partida cu scop caritabil in compania nationalei Greciei din anul 2004, generatia care a castigat in acel an Campionatul European.

In aceasta seara, la Salonic, Romania 1994 a avut sansa sa razbune contraperformanta actualei nationale care a pierdut calificarea la Mondialul din Brazilia in dauna Greciei. Generatia de Aur a Romaniei a jucat, la initiativa lui Theodoros Zagorakis si a lui Gheorghe Hagi, un meci amical cu nationala Greciei, generatia care s-a impus la Euro 2004.

Grecia a deschis scorul cu un sut la coltul lung al lui Charisteas, cu cinci minute inainte de finalul primei parti, in timp ce Romania a egalat, in partea secunda, atunci cand pe teren au intrat si jucatori mai tineri, prin Bratu, care a inscris in minutul 88.

Partida, care s-a jucat la Salonic si a avut un caracter caritabil, a fost marcata de cateva momente de senzatie marca Gheorghe Hagi, fostul decar al nationalei impresionand prin driblingurile sale.

ROMANIA 1994 – GRECIA 2004 1-1 (1-0)
Au marcat: Charisteas 40 / Bratu 88

Romania 1994: Stelea – Petrescu, Belodedici, Gh. Popescu, Rotariu – Sabau, Prodan, Galca, Hagi, Raducioiu – Vladoiu
Au mai jucat: Preda, Ogararu, Iencsi, Plesan, Pancu, Viorel Moldovan, Mara, Danciulescu, Bratu, Falemi

Grecia 2004: Nikopolodis – Seitaridis, Kapsis, Dellas, Fyssas – Basinas, Georgiadis, Zagorakis, Tsartas – Charisteas, Nikolaidis

Sursa foto: prosport.ro