NU O DA IN BARA! 9 LUCRURI INTERZISE LA PRIMA INTALNIRE

Doar 9? Daca am sta mai bine si am analiza situatia, cu siguranta am putea gasi mult mai multe miscari prostesti pe care le-ai putea face la prima intalnire si care ar putea ruina acest moment special. Dar nu le vom trata pe toate acum. Sunt prea multe, nu avem timp de ele si nu vreau sa ma injuri pentru ca te-am pus sa citesti un roman. Asa ca, din cauza lipsei de timp si spatiu, am ales doar noua lucruri prostesti pe care doresc sa ti le impartasesc pentru a nu le face vreodata. Iata care sunt acestea:

Greseala 1 la prima intalnire: Sa o lasi pe ea sa plateasca

Prima regula cand vorbim despre intalniri si bani: nu permite banilor sa duca situatia in ridicol. Nu privi niciodata banii ca pe o arma din arsenalul tau. Ci, mai degraba, priveste-i ca pe o bomba … cu ceas … care e pe cale sa explodeze. Vrei sa se intample asta? Nu cred. Majoritatea femeilor se asteapta ca TU sa fii cel care achita nota de plata la sfarsit. Arata ca esti civilizat, educat, ai cei 7 ani de-acasa si … plateste. Pana la urma, nu e sfarsitul lumii. Doar daca nu esti Hagi Tudose, zgarcitul satului.

CITESTE SI: AGAT-O DIN GESTURI! 7 TRUCURI NONVERBALE CARE TE AJUTA SA O CUCERESTI 

Greseala 2 la prima intalnire: Sa o duci la un local foarte scump

Nu crezi ca asta e o greseala? Ba da, este. Ce e drept, mai subtila, dar tot in categoria asta se incadreaza. Lasa-ma sa-ti explic de ce. Vezi tu, o femeie nu este intotdeauna impresionata de lucruri scumpe. Ciudat, nu? Deloc, nu toate femeile sunt pitipoance de Dorobanti. Mai exista si unele normale. Putine ele, dar sunt. Iar o astfel de femeie se va gandi ca, probabil, daca o duci intr-o locatie super-scumpa, vei dori si “acel ceva” (da, despre sex era vorba) ulterior. Sau poate considera ca nu ai nimic altceva de oferit si ca doresti sa-i cumperi afectiunea de care da dovada fata de tine. Si, chiar daca acest lucru nu o supara, tot ramane destul de contra-productiv.

Greseala 3 la prima intalnire: “Investitia” fara cap (pe orice plan, nu neaparat financiar)

Din nou, cam la fel ca la punctul precedent, desi nu mai vorbim de bani neaparat, trebuie sa iti mentionez ca femeia nu este mereu impresionata de opulenta. Nu o s-o dai mereu pe spate. La fel cum nu o s-o dai pe spate nici daca te arati disperat sa iesi sau sa fii cu ea. Nu toate cinele romantice la lumina lumanarelelor sunt potrivite sau garanteaza succesul. Uneori, pot avea exact efectul opus. Nici o femeie, oricat de frumoasa crezi tu ca este, nu va iesi cu tine daca “te miroase” ca esti disperat dupa atentia ei. Repet, vorbim despre femei care se respecta aici. Asadar, dupa cum spuneam mai sus, asta poate fi considerata o investitie (pe plan sentimental) fara cap.

Greseala 4 la prima intalnire: Prima intalnire nu este un interogatoriu

Nu-i pune o tona de intrebari din prima. Nu esti nici securist, si nici nu ai chemat-o la un interviu pentru job. Da, e normal sa vrei sa o cunosti ceva mai in detaliu si e normal sa ii pui unele intrebari, dar aici mai este vorba si de chimie, de ceva atractie. Si aceasta chimie se poate obtine si fara un bombardament de tip Debarcarea din Normandia! Incearca sa obtii informatii de la ea si in alte moduri. De exemplu, ii poti povesti anumite lucruri despre tine, sau poti purta o conversatie despre un anumit subiect. Daca ei i se pare interesanta discutia, este foarte probabil sa fie atrasa in ea.

Greseala 5 la prima intalnire: O cina si un film

Poate ca te intrebi ce e rau in asta? De cand ideea unei cine urmata de un film este atat de rea? Nu e o catastrofa, dar nici ceva care sa faca o foarte mare diferenta. O femeie cauta ceva unic la tine, acel ceva pe care, poate, nu l-a intalnit la alt barbat. Cina si filmul … hmmm, nu cred, e posibil sa mai fi trecut prin asta deja. In loc de a alege acest lucru pentru prima intalnire, mai bine du-o intr-un loc mai amuzant sau interactiv. Un club de comedie sau o sala de bowling sunt niste idei bune. Acolo puteti vorbi, va puteti atinge (nu asa, nu te gandi la lucruri murdare!) si va puteti distra. S-ar putea ca ea sa fie impresionata de acest lucru, cine stie!

CITESTE SI: TOP 10 CELE MAI TARI BANCURI CU SI DESPRE BARBATI

Greseala 6 la prima intalnire: Discutia in contradictoriu

E ok sa nu fii de acord cu orice spune o persoana in general. Nu mai este ok atunci cand intri in polemici fara sfarsit, mai ales cand e vorba despre un subiect mai sensibil (religia, de exemplu). Deci, nu incepe o discutie tampa, fara sfarsit, despre incalzirea globala. Serios, nu incepe cu asa ceva! Poate ca stii ca nu e reala. Poate ii poti demonstra. Poate ca, ceea ce spui, are logica. Dar nu trebuie adus in discutie! Lasa asta deoparte. Las-o pentru alta data, daca e cazul.

Greseala 7 la prima intalnire: Lauda de sine nu miroase a bine

Cred ca ai auzit de expresia pe care tocmai ai citit-o. Asta e valabil in orice situatie, inclusiv la prima intalnire. Mai este o zicala interesanta: “Lucreaza in liniste si lasa succesul sa faca zgomot.” Cu alte cuvinte, poti vorbi despre tine, dar intr-un fel in care sa nu pari a fi cel mai mare laudaros de pe planeta. Nu ar fi mai bine ca, in loc sa “te spargi in figuri”, sa-ti subliniezi punctele bune, calitatile? Nu ar fi mai bine sa faci o impresie cat mai buna despre tine? Fii natural, nu “vinde gogosi”. Nu incerca sa pari sau sa fii ceea ce nu esti! Nu cred ca modestia strica.

Greseala 8 la prima intalnire: Nu fi negativist

Nu te plange de cat de nasol e traficul, ce uda e ploaia, ce naspa sunt extraterestrii mici si verzi de pe planeta X din galaxia Y. Nu te plange din orice. Nimeni, inclusiv o femeie, nu vrea sa auda asa ceva. S-ar putea sa creada ca, in final, nu lumea e de vina pentru nedreptatile care ti-au fost facute candva, ci chiar tu!

Greseala 9 la prima intalnire: A doua intalnire

Iar vorbim despre un paradox, asa este? Da, exact asa este, stimate domn. Se presupune ca amandoi sunteti deja atrasi unul de celalalt. Si, cu siguranta, doriti o a doua intalnire. Dar nu o organiza deja inainte de incheierea primei! Incearca sa nu fii atat de direct. Asta ar putea sa o faca pe femeie sa creada ca nu mai reprezinti o asa mare “provocare” pentru ea. In loc sa fii direct si disperat, mai bine arunca-i, in treacat, o propunere de genul “Daca iti place sushi, atunci ce-ar fi sa mergem la localul X pe viitor?” Nu da nici un fel de alt amanunt. Totul sa fie cat se poate de vag. Nu mentiona nici o data, zi etc. Lasa totul sa curga de la sine!

Sursa text: machomen.ro