Nu o sa-ti vina sa crezi de ce s-a lasat Barack Obama de fumat

Desi este greu de crezut, cel mai puternic om din lume a renuntat la obiceiul de a fuma de frica sotiei sale, un lucru pe care Barack Obama l-a recunoscut nestiind ca este inregistrat, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Barack Obama a marturisit ca s-a lasat de fumat pentru ca i-a fost “teama de sotie”, potrivit unor afirmatii ale presedintelui Statelor Unite surprinse de un microfon ramas deschis.

Barack Obama, care participa luni la o reuniune ce sublinia asupra importantei societatii civile, in cadrul Adunarii Generale a ONU, a schimbat cateva glume cu interlocutori de-ai sai, in urma interventiei.

Pe banda audio inregistrata de CNN, Obama poate fi auzit, pe cand inca se afla în picioare, intrebandu-l pe vecinul sau daca s-a lasat de fumat.

Acesta ii întoarce intrebarea, iar Obama ii raspunde zambind larg, “nu, nu am mai fumat nicio tigara in ultimii sase ani. Pentru ca mi-e frica de sotia mea”. Fumatul si lasatul de fumat al lui Obama a fost un subiect de presa in timpul campaniei sale din 2008 si primului mandat.

Sursa foto: Washington Post