NU-S TOATE LA FEL! 5 TIPURI de LABII NORMALE cu POZE si EXPLICATII! GALERIE FOTO

Multe femei sunt jenate de aspectul vaginului lor, mai precis de cel al labiilor, care acopera orificiul vaginal. Exista doua tipuri de labii, dar o anumita categorie este cea care starneste ingrijorare in randul femeilor. Labiile se impart in labii mari si mici. Cele mari sunt pliurile proeminente de piele care acopera vulva, iar cele mici sunt lipsite de par si se intind de o parte si de alta a orificiului vaginal.

Cele din urma sunt categoria de care spuneam mai devreme.

Contrar opiniei populare, ca toate vaginele sunt la fel, lucrurile nu stau tocmai asa. Fiecare femeie este diferita, la fel si vaginul, sau labiile in cazul de fata.

Potrivit DailyMail, exista 5 tipuri de labii, toate considerate normale. Iata care sunt acestea!

Ms. Barbie

Este cea mai neobisnuita forma intalnita – labiile mari acopera in totalitate labiile mici.

Ms. Puffs (Pufoase)

Este o forma oarecum similara celei de dinainte, dar cu diferenta ca pielea este putin mai proeminenta si mai lasata. Chiar daca se spune ca „buzele” femeilor se lasa odata cu varsta sau din cauza greutatii corporale, acest lucru se pare ca nu este adevarat. 

Ms. Curtains (Draperii)

Aceasta este forma cel mai des intalnita – labiile mici ies in afara labiilor mari.

Ms. Horsehoe (Potcoava)

De obicei, femeile care au aceasta forma a labiilor mari au un vagin care se deschide larg in partea de sus, dar se inchide in partea de jos, avand forma unei potcoave.

Ms. Tulip (Lalea)

Si ultima forma de labii, destul de des intalnita, este cea tip lalea, cu labiile mici usor expuse in jurul labiilor exterioare.

Asadar, doamnelor, nu va mai faceti griji inutile in privinta aspectului vostru si nu va mai simtiti ciudat daca labiile voastre nu seamana cu altele.

Sursa traducere: csid.ro