Nu uită, dar… Reacția surpriză a Marinei Almășan după ce Mircea Radu a fost lăsat fără emisiune

Reacția surpriză a Marinei Almășan după ce Mircea Radu a fost lăsat fără emisiune la Antena 1. Decizia lui Mircea Radu de a părăsi TVR şi a se reîntoarce în Antenă după 8 ani se pare că nu a fost cea mai inspirată. Prezentatorul a fost scos de pe post înainte de Marea Finală “Ie, României” după doar şapte ediţii, ultima fiind difuzată vineri seară.

Audiențele slabe au fost puse pe seama lui Mircea Radu. Anterior emisiunii de la Antena 1, prezentatorul a făcut echipă cu Marina Almăşan la TVR 2, “Femei de 10, bărbaţi de 10”, fosta lui colegă fiind şi cea care a avut o primă reacţie după eşecul vedetei tv. 

Citește și: MIRCEA RADU A RĂMAS FĂRĂ EMISIUNE DIN CAUZA AUDIENȚEI FOARTE SLABE

“Primesc telefoane, de la colegi de pe la diverse publicații, care-mi cer să comentez situația în care se află fostul meu coleg Mircea Radu. Se așteaptă, probabil, să-mi frec public mâinile, de bucurie, susurând satisfăcută: «Știam eu că așa se va întâmpla. A primit ce-a meritat!»….Îi refuz politicos. A mă bucura de răul cuiva – mai cu seamă de al lui Mircea, pe care, dincolo de supărările mele, nu am încetat niciodată să-l prețuiesc – ar fi ultimul lucru pe care l-aș face. Continui să cred că Mircea este un jurnalist talentat, un condei excepțional ( păcat că nu perseverează, în această direcție! ) și un bărbat fermecător”, a declarat Marina Almășan.

Sursa foto: tvr