Nu uita si nu iarta! ELENA GHEGELIU cere NOI DAUNE de la CNADNR

ELENA GHEGELIU, tanara care si-a pierdut mana dreapta in urma unui ACCIDENT RUTIER petrecut in 2006 si care a primit despagubiri morale de 1 milion de euro de la CNADNR, a dat din nou in judecata compania. De aceasta data, GHEGELIU solicita DAUNE MATERIALE de 2 milioane de lei, pentru protezele de care are nevoie.

Potrivit avocatului Elenei Ghegeliu, tanara solicita de aceasta data CNADNR despagubiri materiale in valoare de doua milioane de lei, reprezentand contravaloarea protezelor de care are nevoie.

Citeste si: CNADNR respecta LEGEA in cazul GHEGELIU. Vezi VALOAREA URIASA a DAUNELOR

Dosarul a fost depus la Tribunal Constanta in 2 iulie, iar pana in prezent nu a fost stabilit un termen de judecata.

Instanta suprema a decis, in 11 iunie, ca CNADNR sa ii plateasca daune morale de un milion de euro Elenei Ghegeliu, decizia fiind irevocabila. Opt zile mai tarziu, CNADNR i-a platit tinerei suma de 4,4 milioane lei, echivalentul a un milion de euro.

Georgiana Elena Ghegeliu a dat in judecata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov in aprilie 2012, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a pierdut mana dreapta in urma unui accident rutier petrecut in 2006.

Vezi, aici, CAZUL SOCANT al ELENEI GHEGELIU

Sursa foto: curentul.ro