NU URLA CA O DEMENTA! Sunetele placerii sau ce vrea sa auda iubitul tau cand o FACETI

Fara zgomote, nu exista comunicare. Gemetele, soaptele, tipetele eliberate in timpul sexului excita si va ajuta sa va conectati. In plus, ofera indicii partenerului despre ce iti place sau nu. Astfel, iubitul tau isi poate imbunatati prestatiile pentru a te aduce mai usor la orgasm. De asemenea, zgomotele te ajuta sa te relaxezi si sa iti explorezi latura animalica. Daca in viata de zi cu zi esti mai retinuta, sexul este una dintre activitatile in care poti sa te eliberezi de presiunea sociala si sa fii tu insati.

Iata care sunt sunetele care va vor aduce placere in pat.

Geamatul senzual

Nu trebuie sa tipi si sa trezesti toti vecinii pentru a-i arata iubitului cat de mult iti place sa faceti sex. Apropie-te de urechea lui si geme incet pentru a-l incuraja sa continue. Nu numai ca va fi excitat de acest sunet senzual, dar va primi si confirmarea ca este pe drumul cel bun.

Soapte sexy

In pat, incearca sa fii la fel de deschisa cu iubitul tau ca si in viata de zi cu zi, in activitatile care nu au legatura cu sexul. Incearca sa depasesti sentimentul de timiditate si ofera-i cateva indicatii in timpul sexului. Poate fi extrem de incitat pentru partenerul tau sa-i soptesti la ureche in momentele fierbinti cuvinte precum “Mmm…Da! Imi place ce faci” sau “Nu te opri!”. Astfel de soapte il pot impulsiona si il asigura ca se afla pe calea cea buna, daca cumva avea dubii.

Suspinul dulce

Daca iubitul tau insista cu pozitii sau miscari care nu sunt tocmai pe placul tau, este momentul sa-l readuci pe calea cea dreapta. Cum? Nimic mai simplu. Calauzeste-i mana, buzele, trupul spre zona sau in pozitia dorita si scapa un suspin adanc pentru a-i arata ca-ti face placere. Cu siguranta va fi recunoscator.

Murmurul de fericire

Cand esti aproape de a atinge orgasmul, spune-i asta printr-un murmur puternic. Acest zgomot ii va da incredere sa continue miscarile si sa nu schimbe pozitia. In plus, va fi foarte excitant pentru el sa iti urmareasca reactiile.

Marele final

Focul de artificii a inceput? Lasa-ti si iubitul sa-l admire. Daca esti retinuta si te abtii de la a te exterioriza, partenerului ii va fi greu sa-si dea seama ca ai avut orgasm. Barbatilor, de obicei, le este greu sa-si “citeasca” iubitele in timpul partidei de sex. Astfel ca zgomotele produse de tine au rolul de a-i transmite ca te simti bine.

Elibereaza orice sunet vine natural si nu te abtine de la gemete, suspine, oftaturi sau chiar tipete. Bucura-te de fiecare secunda de placere la maxim. Incurajeaza-ti si iubitul sa devina vocal si vei observa o mare schimbare in bine a experientei sexuale.