Numarul parlamentarilor care vor pleca la grupul lui Tariceanu e dublu, sustine Stanisoara

carnet auto suspendat, permis de conducere, mihai stanisoara, fost ministru aparare, judetul arges, politia rutiera, viteza excesiva

Deputatul Mihai Stanisoara a declarat, joi, ca numarul parlamentarilor liberali care intentioneaza sa plece la Grupul pentru pastrarea identitatii liberale, care urmeaza a fi lansat joi de Calin Popescu Tariceanu, este mult mai mare fata de cel anuntat de mass-media. Astfel, Stanisoara sustine ca nu doar 15 parlamentari ai PNL vor trece in ONG-ul lui Tariceanu, ci dublu.

“Sunt mult mai multi. Numarul parlamentarilor este dublu fata de ce se stie. Vorbim si de alesi locali si de societatea civila, o sa aveti o surpriza placuta cand o sa vedeti cine sunt cei prezenti in sala”, a explicat Mihai Stanisoara.

Totodata, Stanisoara a explicat care  fost motivul care l-a determinat sa plece din PNL in grupul initiat de Calin Popescu Tariceanu.

Afla aici detalii despre grupul pe care Tariceanu il va lansa joi

“Eu unul stiti ca am venit in PNL de circa un an si jumatate aproape si inca de atunci am spus extrem de limpede ca in opinia mea un partid liberal este cel mai potrivit pentru a implementa si sustine politici de dreapta in Romania. Cred in continuare asta si adeziunea mea la acest grup nu face decat sa confirme acest lucru. Cred ca e nevoie intr-un moment de resetare a scenei politice de o dezbatere sicnera si de buna credinta ca sa vedem care e cea mai buna cale ca sa ne recastigam electoratul”, a mai adaugat Mihai Stanisoara.

Intrebat daca grupul lui Tariceanu nu este mai degraba apropiat de politicile stangii, Stanisoara a replicat: “Eu cred ca este, noi vorbim despre o entitate pur liberala, nu stiu in ce sens spuneti ca este apropiat mai mult de stanga. Aliante conjuncturale pe o perioada de timp pot fi multiple. Cum sa ia masuri de stanga? Nu face parte din Guvern. Nu, discutam o situatie ipotetica. Pot fi masuri de stanga extrem de benefice pentru Romania si pentru romani si ar fi cumva incorect sa nu le votam, daca ele sunt masuri bune”, a declarat Stanisoara.