NUMELE FETITEI ducesei de Cambridge a fost STABILIT

Ducesa de Cambridge si printul William au decis ca pe FETITA lor care s-a nascut saptamana trecuta o va chema CHARLOTTE ELIZABETH DIANA, a anuntat Palatul Kensington.

Ocupand pozitia a patra in ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, fiica Ducilor de Cambridge va purta titlul de “Alteta sa regala printesa de Cambridge”, a mai precizat sursa mentionata.

Mica printesa de Cambridge, fiica printului William si a ducesei Kate, are programata luni cea mai importanta intalnire de pana acum, cu strabunica ei, regina Elisabeta.

Dupa ce si-a petrecut primele doua nopti la Palatul Kensington din Londra, mica printesa va fi dusa la conacul familiei de pe domeniul Sandringham, aflat in comitatul Norfolk, in estul Angliei. De altfel, domeniul este preferatul Reginei Elisabeta si al printului consort Philip, care isi petrec aici fiecare Craciun.

Citeste si: LIVE VIDEO DUCESA de CAMBRIDGE si FIICA sa au fost EXTERNATE. PRIMELE IMAGINI cu FETITA. UPDATE

“N-ar putea sa gaseasca un loc mai bun. De-asta familia regala adora sa vina aici in timpul sarbatorilor de iarna, sa fuga de zgomotul orasului”, a spus un localnic.

Printul William, ducesa Kate si copiii lor vor ramane aici cel putin urmatoarea luna. Ducele de Cambridge si-a luat concediu de paternitate pana pe 1 iunie, tocmai pentru a putea petrece cat mai mult timp cu nou-nascuta pe care si-a dorit-o cu ardoare. Kate va fi ajutata si de parintii ei, Michael si Carole Middleton, dar si de o bona care-i va ajuta sa treaca de provocarile primelor trei luni din viata fetitei.

Citeste si: GESTUL FAMILIEI REGALE a ROMANIEI dupa NASTEREA FETITEI ducesei de Cambridge