Numele lui TARICEANU apare in dosarul lui VLASOV. Reactia PRESEDINTELE SENATULUI

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, sustine ca afirmatiile potrivit carora numele sau ar aparea in dosarul ce il vizeaza MIHAIL VLASOV, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), sunt parte “dintr-o frumoasa campanie de discreditare”.

“Saptamana trecuta am auzit ca numele meu ar fi fost vehiculat in alt dosar. M-am uitat si eu in transcrierile respective, nu am vazut numele meu. Nu numai atat, dar nu am auzit in viata mea de domnul respectiv.

CITESTE SI: VLASOV: Am fost la CRIN si am vorbit, mi-a promis ca rezolva, da’ eu stiu? (stenograme)

Toate aceste speculatii tind sa cred ca sunt parte dintr-o frumoasa campanie de discreditare, dar, in fine, traim intr-o lume democratica si se pare ca unii isi fac o misiune din a lucra cu aceleasi metode din anii ’50 si ’60”, a declarat, luni, Tariceanu, intrebat daca a fost chemat la audieri in legatura cu dosarul referitor la Vlasov.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU si VICTOR PONTA apar in dosarul lui MIHAIL VLASOV. UPDATE

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov, avocat in Baroul Iasi, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), pentru savarsirea infractiunii de dare de mita.

Sursa foto www.rfi.ro