Nunta anului în mass media autohtonă! Doi jurnaliști cunoscuți se vor căsători

Nunta anului în mass-media autohtonă. Dupa ani buni de relație, jurnalistii Ionela Năstase și Vlad Petreanu au decis facă totul oficial. Cei doi ziariști au anunțat asta într-un mod original: Ionela a postat pe pagina ei de socializare o fotografie în care poartă un tricou cu mesajul DA! Este răspunsul la mesajul de pe tricoul lui: “Vrei sa fii soția mea?”.

Ionela Năstase și Vlad Petreanu, cunoscuti de la televiziunile la care au lucrat (Antena 1, Antena 3, Tele7 ABC, Romania tv, Realitatea tv), dar și din mediul on-line, au împărțit fericirea momentului cu fanii de pe Facebook.

Cununia civilă va fi oficiată, cel mai probabil, de primarul general Gabriela Firea, fosta colega de prezentare a lui Vlad Petreanu. Nașii vor fi Sonia și Adi Hadean. Nu știm daca binecunoscutul master chef, care a făcut parte din echipa Pro tv, va găti bucate alese la nuntă, dar sigur va deveni părinte spiritual pentru Ionela Năstase și Vlad Petreanu.

La nuntă vor fi prezente și alte vedete, printre ele numărîndu-se Simona Gherghe, Cătălin Striblea, Dan Capatos, George Zafiu și alții, acestia fiind prieteni apropiati ai cuplului.

Sursa foto: facebook