Bianca Dragusanu are probleme inainte de nunta cu Victor Slav

nunta-bianca-dragusanu-victor-slav

Probleme pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav inainte de nunta. Cei doi au aflat, cu doar patru zile inainte de marele eveniment, ca nasii Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo nu ii pot cununa, deoarece sunt de religie catolica, iar legile ortodoxe nu permit unui cuplu catolic sa cunune un cuplu ortodox

“Am aflat ca dupa legile ortodoxe un cuplu catolic nu are cum sa cunune un cuplu ortodox. Toata lumea a fost entuziasmata cu pregatirea nuntii, incat nimeni nu s-a gandit la acest detaliu. Prin urmare, eu si Zsolt nu-i vom mai putea cununa pe Bianca si Victor Slav, dar in sufletul nostru vor ramane finii nostri si noi asa ii vom considera. Vom participa la nunta ca simpli invitati, dar abia asteptam marele eveniment din viata lor”, a afirmat Nicoleta Luciu. 

Bianca Dragusanu si Victor Slav hotarasera initial ca vor avea doua perechi de nasi la nunta de pe 29 septembrie, dintre care una formata din perechea Nicoleta Luciu – Zsolt Csergo, iar cea de-a doua – un cuplu din Deva, buni prieteni cu viitorii miri.

Pregatirile de nunta s-au mai lovit de un impas. Bianca Dragusanu si-a dorit foarte mult sa aiba cununia religioasa la restaurant, invocand starea de sanatate si claustrofobia drept principale motive. In acest sens a trimis o cerere de derogare la Patriarhia Romana, insa i-a refuzat-o.

Foto: Facebook