Nunta de lux pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. GALERIE FOTO

Nunta anului intre Bianca Dragusanu si Victor Slav va fi una fastuoasa. Invitatii vor manca in farfurii de sticla cu pulbere de argint, iar mirii vor petrece noaptea intr-un pat cu baldachin.

Bianca si Victor nu au lasat nimic la voia intamplarii. Totul e pregatit pentru nunta visata. Scaunele sunt din sticla si plastic si vor deveni aproape invizibile cand in sala va exista doar lumina de sub mese. Invitatii vor fi fermecati si de vesela.

“Este o farfurie de sticla cu pulbere de argint pe spate. Formam un fashion de farfurii, fiecare fel de mancare va fi servit in cu totul alta forma de farfurie. Bianca e cea care isi spune ultimul cuvant si isi pune amprenta pe fiecare lucru in parte”, a declarat Nicusor Stan, manager complex, pentru rtv.net.

De la marele eveniment nu vor lipsi berbecutii la protap, dar si o zona de narghilea, cu produse traditionale arabesti. Iar invitatii ar fi bine sa-si aduca si costumele de baie.

“Au avut o cerinta in mod expres, Bianca a zis ca dimineata vor da tonul la distractie, vor sari in piscina si vor folosi si jacuzzi”, a mai declarat Stan.

Surse foto: rtv.net, facebook.com