Nunta fiicei lui Gigi Becali are un meniu regesc! Și un preț pe măsură! Cu ce se vor delecta invitații

Teodora Becali se cunună religios cu Mihai Mincu, iar diseară va avea loc o petrecere fastuoasă, cu peste 700 de invitați! Palatul Snagov găzduiește fericitul eveniment din familia Becali, iar pregătirile sunt pe final.

Gigi Becali s-a ocupat de tot, a arvunit și muzicanții preferați ai mirilor, iar meniul este unul ales cu mare atenție, ca pentru un adevărat festin culinar. Ca să fie totul perfect, Becali nu s-a uitat la bani – 500.000 de euro l-a costat nunta fiicei sale!

Tort personalizat, băuturi la discreție

Un meniu la Palatul Snagov pornește de la 110 euro de persoană și crește în funcție de preferințele/ modificările cerute de miri. În acești bani, evident că și oferta culinară este una pe măsură, scrie cancan.ro. Astfel, primirea oaspeților se va face cu macaroons&Prosecco și un display de fructe proaspete.

Citește și: GIGI BECALI A FĂCUT SHOW LA CUNUNIA FIICEI SALE, TEODORA! CE A SPUS LATIFUNDIARUL DE GINERELE SĂU! VIDEO

La gustarea rece, se va servi file de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar, vol au vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde, pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto, terina din piept de curcan cu ficat și ciuperci, ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei, măsline verzi și negre și un trio de salate cu oțet balsamic.

Amatorii de pește vor primi file de somon cu sos de vin alb și chives, sparanghel înfășurat în bacon și sote de ciuperci. Preparatul traditional nu lipsește nici el – duo de sarmale (în foi de viță cu smântână și în foi de varză cu costiță crocantă) cu mamaliguță și ardei iute.

La mixed grill, invitații au mușchiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime (servite cu sos quattro formaggi), plus cartofi wedges, legume la grătar și salată asortată de sezon.

Tortul personalizat și băuturile la discreție vor întregi un meniu regesc. Iar muzica machedonească va rafina nunta anului în România, fiind de așteptat ca Gigi Becali să ofere un nou recital pe ringul de dans, la fel cum s-a întâmplat și la cununia civilă a Teodorei.