NUNTA cu probleme pentru OANA ROMAN. Uite ce a patit mireasa chiar in biserica

NUNTA cu probleme pentru OANA ROMAN. Uite ce a patit mireasa chiar in biserica

OANA ROMAN a avut parte de un moment neplacut la propria nunta. Epuizata de pregatirile de care a tinut sa se ocupe singura, OANEI ROMAN i s-a facut rau chiar in timpul slujbei de cununie, scriu cei de la Cancan.

Mireasa lua parte la cea de-a doua ceremonie religioasa din cea mai importanta zi din viata ei, dupa ce mai intai a botezat-o pe micuta Maria Isabela. Numai ca oboseala si-a spus cuvantul si la un moment dat a trebuit sa se aseze pe un scaun in timp ce preotii oficiau slujba religioasa. Cei prezenti i-au sarit in ajutor, insa OANA ROMAN a continuat sa se planga din cauza operatiei de cezariana, mai scrie sursa citata.

Un cunoscut manelist, suparat pe cei care au spus ca nu vor veni la nunta Oanei Roman

In ultima vreme, OANA ROMAN s-a simtit depasita de pregatirile pentru nunta, insa si operatia de cezariana i-a dat mari batai de cap, vedeta trecand prin momente cumplite din aceasta cauza.

Dupa ce a fost operata a doua oara, medicii i-au interzis Oanei sa mai faca efort sau sa stea prea mult in picioare, sfat pe care a fost nevoita sa nu il ia in considerare ieri.

Citeste si: Aceasta vedeta a facut cel mai important anunt din viata ei

OANA ROMAN a purtat o rochie de mireasa clasica, de culoare ivoire, o combinatie de saten si dantela, creatie a surorii ei, Catinca Roman. Tinuta lui Marius Elisei a fost ideea stilistei Adinei Buzatu.

Buchetul miresei a fost din trandafiri roz ce au trecut printr-un proces de criogenare pentru a-l putea pastra zeci de ani ca amintire.

Sursa foto: Libertatea, Cancan