NUNTI, DIVORTURI SI NASTERI IN RANDUL VEDETELOR – RADIOGRAFIA ANULUI 2014

Viata mondena internationala a fost marcata in 2014 de casatoriile cuplurilor Brad Pitt-Angelina Jolie, Kanye West-Kim Kardashian si George Clooney-Amal Alamuddin, anuntul unei noi sarcini pentru ducesa Kate, nasterea primului copil al cuplului Eva Mendez-Ryan Gosling, dar si mai multe divorturi. In 2014, trei nunti au tinut prima pagina a presei mondene internationale, cuplurile Brad Pitt – Angelina Jolie, Kanye West – Kim Kardashian si George Clooney – Amal Alamuddin mergand in fata ofiterului starii civile pentru a-si oficializa relatiile.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in luna august, in Franta, dupa o relatie de noua ani, in cadrul unei ceremonii private la care au participat si cei sase copii ai cuplului, trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood “Brangelina”, s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei “Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Artistul hip-hop Kanye West si vedeta de televiziune Kim Kardashian, care s-au logodit in octombrie 2013, s-au casatorit in luna mai, la Florenta, intr-o fortareata din secolul al XVI-lea. Kim Kardashian si Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.

Citeste si: Elton John s-a casatorit cu David Furnish

Actorul George Clooney, considerat o buna perioada cel mai dorit burlac de la Hollywood, s-a casatorit, in luna septembrie, cu avocata britanica de origine libaneza Amal Alamuddin, intr-o ceremonie ce a avut loc la Venetia. Nunta a avut loc intr-unul dintre numeroasele “palazzo” din laguna italiana, iar printre invitati s-au numarat vedete precum Matt Damon, Emily Blunt, Bill Murray, Bono si Cindy Crawford.

Si Scarlett Johansson s-a recasatorit, cu jurnalistul francez Romain Dauriac, in cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc in septembrie, imediat dupa ce actrita americana a nascut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului. Cei doi s-au cunoscut in 2012 , iar un an mai tarziu s-au logodit.

Mary-Kate Olsen, celebra pentru rolul din serialul de comedie “Casa plina/ Full House”, in care a jucat alaturi de sora sa geamana, s-a casatorit cu logodnicul sau, bancherul Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.

Actorul britanic Tom Hardy s-a casatorit si el in secret,cu iubita lui, actrita Charlotte Riley, pe 4 iulie. Ceremonia nuptiala a avut loc in fata rudelor si a prietenilor apropiati, intr-un castel din secolul al XVIII-lea – Chateau de Roussan – aflat in regiunea Provence din sudul Frantei.

Actorul american Neil Patrik Harris, care va prezenta gala premiilor Oscar in februarie 2015, s-a casatorit cu partenerul lui de viata din ultimii 10 ani, actorul si maestrul bucatar David Burtka, intr-o ceremonie privata care a avut loc in septembrie, in Italia. La ceremonie au fost prezenti si gemenii cuplului – Harper Grace si Gideon Scott, in varsta de trei ani si jumatate, nascuti cu ajutorul unei mame-surogat.

Actrita americana Fran Drescher, celebra pentru vocea sa nazala si rolul din sitcomul “Dadaca/ The Nanny”, s-a casatorit in septembrie cu iubitul sau, Shiva Ayyadurai, om de stiinta si antreprenor, iar ceremonia a avut loc la casa cu vedere spre plaja a cuplului din Los Angeles. Shiva Ayyadurai este un inventator, antreprenor si om de stiinta american de origine indiana, care, in 1979, a inventat un sistem de comunicare scrisa cu ajutorul computerului, pentru utilizarea in birouri, pe care l-a numit “e-mail” si pentru care a inregistrat patentul de inventie si drepturile aferente in 1982. Numele programului si unele afirmatii facute ulterior de Ayyadurai au deschis o controversa legata de locul care ar trebui sau nu sa i se acorde in istoria tehnologiei informatiei.

Printre alte nume ale showbiz-ului international care s-au casatorit in 2014 se mai afla Solange Knowles, sora celebrei cantarete Beyonce, actorul Jeff Goldblum, in varsta de 62 de ani, care se afla la a treia casnicie, fosta membra trupei Spice Girls Gerry Halliwell, si cantaretul latino Mark Anthony, al carui divort de Jennifer Lopez s-a incheiat in vara. De asemenea, Jenny McCarthy s-a casatorit cu Donnie Wahlberg, fost membru al trupei New Kids on The Block, cantaretul Adam Levine, solist al trupei Maroon 5, s-a insurat cu modelul Behati Prinsloo, iar cantareata britanica Cheryl Cole, care a facut parte din grupul pop Girls Aloud, s-a casatorit in secret cu iubitul ei, Jean-Bernard Fernandez-Versini.

Citeste si: Cine este cea mai eleganta vedeta a anului 2014

Totodata, Eros Ramazotti, in varsta de 50 de ani, s-a casatorit cu italianca Marica Pellegrinelli, in varsta de 25 de ani, iar Kelly Rowland, fosta membra a grupului Destiny’s Child, s-a casatorit cu logodnicul ei, Tim Witherspoon.

In afara lui Neil Patrick Harris, alte trei vedete gay si-au oficializat relatiile in 2014.

Astfel, creatorul de moda Tom Ford s-a casatorit in secret, in SUA, cu partenerul sau de viata, jurnalistul Richard Buckley, dupa o relatie de 27 de ani.

Cantaretul britanic Elton John s-a casatorit cu partenerul sau de viata, producatorul de film David Furnish, intr-o ceremonie discreta. Elton John, in varsta de 67 de ani, s-a aflat intr-o uniune civila cu David Furnish, in varsta de 52 de ani, inca din 2005 si au o relatie care a inceput in urma cu 21 de ani. Cei doi au impreuna doi fii – Zachary, in varsta de trei ani, si Elijah, in varsta de un an.

Iar actrita Jodie Foster s-a casatorit cu partenera sa de viata, fotografa Alexandra Hedison, in luna martie. Foster, in varsta de 51 de ani, celebra pentru discretia cu care isi inconjoara viata privata, a vorbit prima data public despre faptul ca este lesbiana in discursul de acceptare a trofeului pentru intreaga cariera de la cea de-a 70-a editie a galei Globul de Aur, care a avut loc in 2013.

NASTERI – SARCINI

Desi printul William al Marii Britanii declara in primavara anului 2014 ca, “deocamdata, un copil este de ajuns”, cateva luni mai tarziu, casa regala britanica anunta in mod oficial ca ducesa Catherine de Cambridge este din nou insarcinata. Acesta va fi al doilea copil al cuplului William – Kate, dupa nasterea lui George Alexander Louis, in iulie 2013.

Familia regala britanica nu este insa singura care s-a bucurat de venirea pe lume a unui copil. Printul Albert al II-lea de Monaco si sotia sa, Charlène, au anuntat pe 10 decembrie nasterea unor gemeni, principesa Gabriella si printul mostenitor Jacques. Suveranul monegasc, in varsta de 56 de ani, s-a casatorit, in iulie 2011, cu o fosta campioana la natatie sud-africana, Charlene Wittstock, in varsta de 36 de ani. Albert de Monaco mai are doi copii, o fata si un baiat, nascuti in afara casatoriei si pe care i-a recunoscut oficial dupa urcarea pe tron.

Citeste si: VLADIMIR PUTIN a marturisit public ca este “INDRAGOSTIT”

Actrita Zoe Saldana, vedeta a filmului “Avatar”, si sotul sau, artistul italian Marco Perego, vor deveni parintii unor gemeni. Actrita in varsta de 36 de ani s-a casatorit cu Marco Perego in 2013, in cadrul unei ceremonii discrete, la Londra.

Cuplul Ryan Gosling – Eva Mendes a adus pe lume o fetita, in luna septembrie. Acesta este primul copil pentru ambele vedete, care formeaza un cuplu din 2012, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Destine la rascruce/ The Place Beyond The Pines”. Gosling si Mendes nu sunt casatoriti.

Cantareata Kelly Rowland a nascut un baiat, in luna noiembrie. Bebelusul, Titan Jewel, este primul copil al artistei Kelly Rowland, in varsta de 33 de ani, care s-a casatorit in luna mai cu Tim Witherspoon.

Robbie Williams, care va sustine un concert la Bucuresti in 2015, a devenit tata pentru a doua oara in luna octombrie. Cantaretul in varsta de 40 de ani este casatorit cu actrita Ayda Field din 2010. Cei doi mai au o fetita, in varsta de doi ani.

Actrita Mila Kunis a devenit mama pentru prima data, dupa ce a nascut in luna octombrie o fetita. Tatal copilului este actorul Ashton Kutcher, cei doi fiind logoditi din luna februarie 2014. Cei doi au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie.

Jessica Biel si Justin Timberlake vor deveni la randul lor parinti, sarcina fiind facuta publica in luna noiembrie. Actrita Jessica Biel si cantaretul Justin Timberlake s-au logodit in timpul vacantei de Craciun din 2011 si s-au casatorit pe 19 octombrie 2012, intr-o ceremonie restransa.

Cantareata Christina Aguilera a nascut, in august, al doilea copil al sau, o fetita al carei tata este logodnicul sau, Matt Rutler, un producator de film in varsta de 29 de ani. Aguilera mai are un fiu, in varsta de sase ani, Max, cu primul sau sot, Jordan Bratman.

Fostul sot al Madonnei, regizorul britanic Guy Ritchie, care are o relatie de patru ani cu top-modelul Jacqui Ainsley, a devenit tata biologic pentru a patra oara, dupa ce iubita lui a dat nastere unui copil. Guy Ritchie si Jacqui Ainsley mai au un fiu, Rafael, nascut in septembrie 2011, si o fiica, nascuta in noiembrie 2012. Ritchie mai are un fiu biologic, Rocco, in varsta de 13 ani, cu fosta lui sotie cantareata Madonna, dar si un fiu adoptat impreuna cu artista americana, originar din Malawi, pe nume David.

Actorul Jude Law va deveni tata pentru a cincea oara, fosta sa iubita, Catherine Harding, urmand sa nasca in primavara anului 2015. Viata amoroasa a actorului Jude Law, in varsta de 41 de ani, a fost de multe ori in centrul atentiei, in ultimii zece ani. Dupa ce a avut trei copii cu fosta sotie Sadie Frost – Rafferty, in varsta de 18 ani, Iris, in varsta de 14 ani, si Rudi, in varsta de 12 ani – , Law a avut o scurta aventura cu modelul Samantha Burke, in 2008, relatie in urma careia cei doi au devenit parintii unei fetite, Sophia, in prezent in varsta de cinci ani.

Actrita Olivia Wilde, care este logodita cu actorul Jason Sudeikis, a nascut in aprilie un baiat care a primit numele de Otis Alexander. Olivia Wilde este logodita cu actorul Jason Sudeikis, star al emisiunii de televiziune “Saturday Night Live” si distribuit recent in pelicula “Noi suntem familia Miller/ We’re the Millers”. Cei doi s-au cunoscut in 2011, pe platoul de filmare al emisiunii “Saturday Night Live”, si s-au logodit in ianuarie 2013.

Actrita Drew Barrymore si sotul ei, consultantul in arta Will Kopelman, au devenit din nou parinti, actrita americana dand nastere, in aprilie, unei fetite, care a primit numele de Frankie. Actrita in varsta de 39 de ani s-a casatorit cu Kopelman, in varsta de 36 de ani, in iunie 2012. Cei doi mai au o fetita, Olive, nascuta in septembrie 2012.

Iar actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului TV american “The Tonight Show”, si sotia sa, Nancy Juvonen, au devenit parinti pentru a doua oara, la inceputul lunii decembrie. Ca si primul bebelus, acest copil a fost adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Cuplul are acum doua fete, Winnie Rose, in varsta de 16 luni, si Frances Cole, abia nascuta.

DIVORTURI – DESPARTIRI

In ceea ce priveste divorturile din 2014, poate cea mai discutata despartire a anului a fost cea a cuplului de vedete Gwyneth Paltrow – Chris Martin. “Cu inima plina de tristete am decis sa ne despartim”, au scris cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, intr-un mesaj comun. Formula aleasa pentru a defini despartirea a fost “separare constienta”, termen folosind ulterior des de presa, mai serios sau mai in gluma, in referirile la Gwyneth Paltrow. Cei doi au doi copii: o fiica, Apple Blythe Alison Martin, nascuta in 2004, si un fiu, Moses Bruce Anthony Martin, nascut in 2006.

Mariah Carey si Nick Cannon si-au anuntat despartirea in luna august, dupa sase ani de casnicie. Motivul ar fi fost faptul ca Nick Cannon ar fi inselat-o pe artista americana. Cannon si Mariah Carrey au doi copii impreuna, gemenii Moroccan si Monroe, in varsta de trei ani.

Divortul dintre modelul Heidi Klum si cantaretul Seal a fost finalizat in luna octombrie, la doi ani de la despartirea celor doi, dupa un mariaj de sapte ani. Fostul cuplu are doua fiice, Leni, in varsta de zece ani, si Lou, in varsta de patru ani, si doi fii, Henry, in varsta de opt ani, si Johan, in varsta de sapte ani.

O despartire poate surprinzatoare este cea dintre cantaretul Neil Young si sotia sa, Pegi, care au hotarat sa divorteze dupa o casnicie de 36 de ani. Cantaretul canadian a depus cererea de divort in luna iulie, dupa ce cuplul a decis sa se desparta. Pegi Young, in varsta de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian si este sursa de inspiratie pentru multe dintre cantecele fostului sau sot, printre care se numara “Such A Woman”, “Unknown Legend” si “Once An Angel”.

Cantaretul Robin Thicke si Paula Patton s-au despartit in luna februarie, incheind astfel noua ani de mariaj. Cei doi au impreuna un copil in varsta de patru ani, Julian.

Si actorii David Duchovny si Tea Leoni au divortat, in urma unei proceduri judiciare foarte discrete. David Duchovny a fost acela care a solicitat divortul, invocand motivul diferentelor ireconciliabile. Potrivit acordului la care au ajuns impreuna, David si Tea vor imparti custodia celor doi copii ai lor, in varsta de 12, respectiv 15 ani.

Sophie Marceau si Christopher Lambert au decis sa divorteze, “de comun acord”, dupa o relatie care a durat sapte ani. Cei doi actori francezi s-au casatorit in 2012. Marceau, in varsta de 47 de ani, si Lambert, in varsta de 57 de ani, s-au cunoscut in 2007, in timpul filmarilor pentru cel de-al doilea film regizat de actrita, “Disparitia din Deauville/ La Disparue de Deauville”.

Divortul dintre cantaretii Jennifer Lopez si Marc Anthony, care s-au despartit in urma cu trei ani, a fost finalizat in luna iulie 2014. Jennifer Lopez, in varsta de 44 de ani, si Marc Anthony, in varsta de 45 de ani, vor imparti custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max si Emme, in varsta de sapte ani. La cateva luni dupa incheierea divortului de Jennifer Lopez, Marc Anthony s-a casatorit pentru a treia oara.

Iar actrita britanica Helena Bonham Carter si partenerul ei de viata, celebrul regizor american Tim Burton, au anuntat recent ca s-au despartit si au pus astfel capat unei relatii care a durat 13 ani. Cei doi artisti au impreuna doi copii – Billy Raymond, nascut in 2003, si Nell, nascuta in 2007.

De asemenea, in 2014, au mai divortat cantaretii Liam Gallagher, care a recunoscut ca si-a inselat sotia, cantareata Nicole Appleton, rockerul fiind cel care a cerut divortul, Richard Marx, care a cerut in aprilie divortul de actrita Cynthia Rhodes, punand astfel capat unei casnicii care a durat 25 de ani, si Bryan Ferry care s-a despartit de Amanda Sheppard dupa un mariaj de doi ani.