NUTU CAMATARU, interdictie in Capitala! Interlopul este ARESTAT la DOMICILIUL intr-un sat de langa Snagov

 Judecatorii au decis ca interlopul poate fi cercetat in arest la domiciliu. Acesta va fi obligat insa sa stea la aproape 50 de kilometri de Capitala, intr-un sat in apropierea Snagovului, si nu la domiciliui sau din sectorul 5, prin urmare interlopul nu are voie sa viziteze Capitala, arata B1 TV.

Camataru se afla in arest preventiv din vara anului trecut, dupa o bataie cu un clan rival chiar pe holurile Curtii de Apel Bucuresti. Desi oficial locuieste in sectorul 5, NUTU CAMATARU nu va avea voie sa se apropie de capitala.

Inculpatul trebuie sa respecte urmatoarele obligatii:

a) sa se prezinte la instanta de judecata ori de cate ori este chemat;

b) sa nu comunice cu persoana vatamata., precum si cu martorii din prezenta cauza.

Asta se specifica in decizia magistratilor de la Judecatoria sectorului 4 care l-au plasat pe NUTU CAMATARU in arest la domiciliu. Considerat unul dintre cei mai periculosi interlopi din Romania, Ion Balint va sta la aproape 50 de kilometri de Capitala, intr-un sat in apropierea Snagovului.

NUTU CAMATARU a ajuns in spatele gratiilor in vara anului trecut dupa o altercatie cu interlopul Gabi Busa, fost locotenent al sau. Totul s-a intamplat in timpul procesului in care membrii clanurilor Camatarilor si Sportivilor sunt judecati pentru incidentele din Piata Niki Scorpion din Rahova, din urma cu 3 ani.

 Sursa foto: ziare