Nutu si Sile Camataru fac afaceri din puscarie

Nutu Camataru si fratele sau Sile isi coordoneaza afacerile din inchisoare, prin intermediul Facebook! Interlopii convoaca sedinte online la care participa mai multi detinuti din diferite penitenciare ale Romaniei.

“V-am lasat sa invartiti cate-o combinatie. Ati uitat cand imi plateati taxa de protectie! Nu o sa reusiti ca mine sa ridicati un imperiu, fiindca nu aveti puterea si nici mintea mea de geniu”, a scris interlopul Sile Camataru pe Facebook, intr-o postare de pe 25 iulie, conform legal-news.ro.

Privarea de libertate nu i-a lasat fara autoritate pe unii dintre cei mai de temuti interlopi din Romania. Sile Camataru face sedinte pe Facebook si cheama locotenentii la apel.

O astfel de sedinta a fost convocata pe 7 august si daca ar fi sa luam in calcul numarul de like-uri, 13 oameni au raspuns si au trimis mesaje private, pe aceeasi retea de socializare. O retea care-l “ajuta” pe Sile Camataru sa-si tina in frau afacerile si sa-si mareasca lista de prieteni. Are 352, printre ei numarandu-se si fiul sau, Mario Balint, dar si sase membri ai clanului Corduneanu.

Sursa foto: realitatea.net