NUTULICA, fiul lui NUTU CAMATARU s-a predat! ION NUTU BALINT era cautat de 5 ani

Fiul lui NUTU CAMATARU, ION NUTU BALINT, s-a PREDAT la Politia Capitalei, dupa ce a fost condamnat definitiv de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la sapte ani si patru luni de inchisoare, pentru o TENTATIVA de OMOR comisa in septembrie 2010, intr-un restaurant din Sectorul 3.

ION NUTU BALINT, cunoscut sub numele de NUTULICA, si GEORGE APOSTOL, zis Buca, s-au PREDAT luni la Arestul central al Politiei Capitalei, dupa ce, in 6 februarie, au fost CONDAMNATI DEFINITIV la sapte ani si patru luni si, respectiv, cinci ani si patru luni de inchisoare, potrivit unor surse din Politie.

Cei doi urmeaza sa fie incarcerati la Penitenciarul Rahova, dupa ce instanta Tribunalului Bucuresti, care a emis prima hotarare in acest dosar, va confirma mandatul de executare a pedepsei. Potrivit surselor citate, ION NUTU BALINT si GEORGE APOSTOL au venit singuri la arest. Anchetatorii l-au cautat aproape cinci ani pe NUTU BALINT, dupa ce in 2010 pe numele acestuia a fost emis un MANDAT de ARESTARE, anchetatorii avand atunci informatii ca fiul lui NUTU CAMATARU ar fi fugit din tara, iar o perioada ar fi stat in Germania.

In 6 februarie, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat definitiv pe ION NUTU BALINTla sapte ani de inchisoare pentru TENTATIVA de OMOR si un an pentru tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce a injunghiat un barbat in localul Million Dollars din Capitala, in septembrie 2010. Instanta a dispus contopirea pedepselor si a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nutu Camataru urmand sa execute sapte ani si patru luni de inchisoare. La Tribunalul Bucuresti, prin decizia din 4 octombrie 2013, NUTULICA fusese condamnat la 12 ani de inchisoare.

CITESTE SI: SILE CAMATARU, ridicat de mascati intr-un dosar de PROXENETISM 

GEORGE APOSTOL a primit o pedeapsa de cinci ani pentru tentativa la omor si un an pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Dupa contopirea pedepselor, instanta a adaugat un spor de patru luni, Apostol urmand sa execute cinci ani si patru luni de inchisoare. Din pedeapsa lui Apostol va fi scazuta perioada in care a stat in arest preventiv, respectiv din 27 septembrie 2011 pana in 21 martie 2014. Apostol fusese condamnat de Tribunalul Bucuresti la 11 ani si sase luni.

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe NICOLAE FLORIN DRAGUSIN la cinci ani de inchisoare pentru TENTATIVA de OMOR si un an pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Pedepsele au fost contopite, urmand ca Dragusin sa execute cinci ani si patru luni, dupa adaugarea unui spor de patru luni. Pedeapsa a fost redusa de la 11 ani, cat primise Dragusi la Tribunalul Bucuresti.

MONICA CONSTANTINESCU a primit o pedeapsa de un an de inchisoare pentru marturie mincinoasa, instanta dispunand suspendarea sub supraveghere a executarii, pe un termen de incercare de trei ani. La Tribunalul Bucuresti, Constantinescu fusese condamnata la trei ani de inchisoare cu executare.

In acelasi dosar, ILIE VIOREL, patronul localului Million Dollars din Capitala, a fost condamnat la cate trei ani de inchisoare pentru instigare la marturie mincinoasa si favorizarea infractorului, precum si la un an de inchisoare pentru marturie mincinoasa. Dupa contopire, a fost stabilita pedeapsa cea mai grea, de trei ani de inchisoare, instanta dispunand suspendarea sub supraveghere a executarii, pe un termen de incercare de sase ani. Tribunalul Bucuresti il condamnase pe ILIE VIOREL la patru ani si sase luni de inchisoare

Instanta a mai dispus achitarea lui CORNELIU STEFAN, pentru nedenuntarea unor infractiuni. La Tribunalul Bucuresti, Corneliu Stefan a fost achitat pentru instigare la marturie mincinoasa si a condamnat la un an si jumatate de inchisoare pentru nedenuntarea unor infractiuni.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este DEFINITIVA.

CITESTE SI: NUTU CAMATARU VA FI JUDECAT IN AREST LA DOMICILIU!

In octombrie 2011, ION NUTU BALINT si pe GEORGE APOSTOL  au fost trimisi in judecata de procurorii bucuresteni, care i-au acuzat ca in 19 septembrie 2010, impreuna cu NICOLAE FLORIN DRAGUSIN, au injunghiat un barbat in restaurantul Million Dollars, punandu-i viata in pericol. In acelasi dosar au fost trimisi in judecata Nicolae Florin Dragusin, zis Silica, Viorel Ilie, zis Vivi, Corneliu Stefan si Monica Constantinescu, zisa Mona.

Potrivit procurorilor, MARIAN NACA a fost injunghiat cu un cutit in toaleta pentru femei a restaurantului, dupa ce anterior avusese un schimb de replici cu o persoana din anturajul lui NUTULICA. NACA lucrase ca bodyguard la acest restaurant pana la inceputul lui 2010 si se afla in local pentru a se intalni cu fosti colegi si cu prieteni.

Anchetatorii au stabilit ca NACA a stat la masa cu mai multe persoane, printre care Adi Minune, Florin Salam si cateva femei. La o alta masa din restaurant, langa scena, se afla grupul din care faceau parte Ion Nutu Balint, George Apostol, Nicolae Florin Dragusin si Monica Constantinescu. Aceasta din urma nu a stat in permanenta la masa lui Nutulica si a mers si la alte mese, intre care si cea a lui Naca.

Conform procurorilor, intre NACA, zis “Italianul”, si Nicolae Florin Dragusin a avut loc o disputa verbala spontana, dupa ce acestia s-au lovit accidental pe culoarul dintre mese. Anchetatorii sustin ca Dragusin i-a povestit incidentul lui ION NUTU BALINT si ca, ulterior, in jurul orei 8.15-8.30, cand Monica Constantinescu si o alta femeie au mers la toaleta restaurantului, “Italianul” le-a insotit, aici intalnindu-se cu Ion Nutu Balint, George Apostol si Nicolae Florin Dragusin.

Sursa foto: realitatea.net