O actriță celebră este de nerecunoscut! Operațiile estetice au distrus-o! Foto în articol

Faye Dunaway și-a șocat fanii cu noua înfățișare. Celebra actriță pare să nu mai aibă nimic din aspectul de altădată. Operațiile estetice i-au desfigurat chipul actriței în vârstă de 79 de ani.

Faye Dunaway a început cariera la sfârșitul anilor `60, fiind cunoscută mai ales pentru rolul din ”Bonnie și Clyde”. Din păcate însă, frumoasa actriță nu pare să mai aibă nimic din trăsăturile care i-au adus celebritatea. Actrița a suferit mai multe intervenții chirurgicale: și-a ridicat obraji, și-a operat buzele, iar asta face ca fața ei să aibă un aspect ca de porțelan.

Faye Dunaway a fost căsătorită de două ori, dar ambele mariaje au avut o durată de mai puțin de șase ani. Primul ei soț a fost muzicianul Peter Wolf, căsătoriți între anii 1974 și 1979. Al doilea soț a fost fotograful britanic Terry O´Neill, tatăl copilului ei. Cei doi au fost căsătoriți între anii 1983 şi 1987. Terry avea să moară în noiembrie anul trecut.

În timpul carierei sale, Faye Dunaway a primit premii pentru cea mai bună, dar şi pentru cea mai rea actriţă. Cu excepţia lui Faye, numai Sandra Bullock, Liza Minnelli şi Halle Berry au reuşit acest lucru. Faye a fost nominalizată la Oscar de trei ori şi a câştigat trei Globuri de Aur pentru rolurile sale în televiziune şi film.

Sursa foto: variety