O AI MICA? NU TE INGRIJORA si incearca POZITIILE ASTEA! SATISFACTIE GARANTATA

Esti indragostita pana peste cap de un barbat fermecator care, la prima vedere, parea ca indeplineste toate conditiile pentru a fi perfect? Are insa o problema. Performantele din dormitor nu sunt explozive, asa cum iti doreai, si asta pentru ca a fost inzestrat cu un penis ceva mai mic decat dimensiunea medie.

Insa, un penis mic poate sa realizeze lucruri mari in pat, asa cum unul mare poate cauza si el disconfort, daca nu este “folosit” corespunzator. Important este sa alegeti pozitiile cu un unghi de penetrare bun.

Doggy style

Este una dintre cele mai placute pozitii, atat pentru partenerul tau, cat si pentru tine. Motivul? Permite o penetrare excelenta si stimuleaza punctul G. De asemenea, se poate ajunge usor la clitoris pentru a fi stimulat manual. In plus, ii ofera control total iubitului tau. Tu te vei aseza in genunchi, iar partenerul te va penetra pe la spate. Apleaca-te mai in fata, sprijina-te pe coate si ridica fundul pentru o penetrare mai adanca.

Cowgirl inversata

Pozitiile in care femeia sta deasupra si detine controlul asupra miscarilor sunt recomandate cuplurilor in care barbatul este mai putin dotat, usurand drumul spre orgasm. Pozitia Cowgirl inversata iti ofera posibilitatea de a controla ritmul, adancimea si unghiul de penetrare. In timp ce partenerul sta intins pe spate, te asezi deasupra lui, cu fata catre picioarele lui. Pentru o penetrare mai adanca, te poti aseza deasupra lui in timp ce el si-a departat picioarele.

Fluturele

Pentru aceasta pozitie aveti nevoie de o masa suficient de solida pentru a va sustine. Intinde-te pe spate pe masa, cu posteriorul pe margine, pentru a usura penetrarea. Daca ai conditie fizica buna, iti poti sprijini picioarele pe umerii iubitului. In timpul penetrarii, incordeaza muschii pelvieni pentru a intensifica placerea.

Iepurele

Intinde-te pe spate, in timp ce iubitul tau se asaza in genunchi, in fata ta. Indoaie genunchii si sprijina talpile pe pieptul partenerului. Si aceasta pozitie favorizeaza penetrarea adanca, controlata de barbat. In timp ce te penetreaza, iubitul iti poate stimula clitorisul pentru mai multa placere.

Picioarele sus!

Intinde-te pe spate si ridica-ti pelvisul atunci cand te penetreaza, asezandu-ti picioarele pe umerii lui. In aceasta pozitie, muschii vaginali sunt contractati, iar el iti poate stimula mai usor punctul G. Printr-o miscare de sus in jos sau de la stanga la dreapta, partenerul te poate aduce la orgasm.

Sursa text: eva.ro