O AMANTA PROFESIONISTA EXPLICA! SEMNELE din care ITI DAI SEAMA CA TE INSALA

Ai senzatia ca iubitul tau te insala? O amanta profesionista din Marea Britanie, a hotarat sa le dezvaluie femeilor felul in care isi pot da seama daca partenerul joaca in deplasare. Vreau ca femeile sa stie ca toate suntem mintite. Trebuie sa va deschideti inima si sa realizati ca totul se intampla pentru un motiv. relatiile monogame sunt dificile pentru unele persoane, a explicat JeanMarie.

#1. Retrage sume importante de bani din banca

Acest lucru nu sugereaza doar ca partenerul va inseala, ci si ca cheltuieste sume mari de bani pe noua iubita. In acest caz, este fie vorba de un aranjament gen Sugar Daddy, fie de intalniri foarte scumpe. Potrivit lui JeanMarie, majoritatea barbatilor care insala platesc pentru cine si camere de hotel cu bani lichizi, pentru ca miscarile sa le fie depistate mai greu.

#2. Petrece mai mult timp la serviciu

Multi barbati care au relatii extraconjugale isi justifica timpul lipsa de acasa printr-un program incarcat la birou. Daca el vorbeste des despre deplasari sau intalniri peste program cu colegii, exista o foarte mare posibilitate sa aiba pe altcineva.

#3. Nu mai vrea sa facem sex

Daca nu mai vrea sa faca sex cu tine, inseamna ca isi satisface nevoile in alta parte. Fa-i un masaj, gateste-i felul preferat de mancare si vezi daca se schimba ceva. daca face sex cu tine, inseamna ca mai exista speranta. daca nu, este posibil sa nu se mai simta atras, explica amanta.

#4. Are mai multa grija de el

In cazul in care sesizezi ca iubitul tau are brusc mult mai multa grija de felul in care arata, ar trebui sa incepi sa te ingrijorezi. Barbatii sunt simpli. In momentul in care simt ca au pus mana pe tine, nu vor mai incerca sa te impresioneze si vor cauta altceva, mai spune Jean Marie.

#5. Isi ascunde mesajele si apelurile de pe telefon

Daca partenerul tau isi paroleaza telefonul si incepe sa il verifice mult mai des, este probabil sa ai motiv de ingrijorare. JeanMarie povesteste ca in momentul in care simte ca ar putea fi inselata, incepe sa verifice istoricul din calculator. Uneori, ea chiar isi face un profil fals de Facebook, pentru a verifica activitatea iubitului.

Sursa traducere: huff.ro