O americanca a nascut in timp ce conducea masina catre spital

Un eveniment inedit s-a petrecut in statul Idaho (SUA). Shawna Uriguen, o femeie in varsta de 29 de ani, a nascut in timp ce conducea propriul automobil spre spital.

Ingrijorata de faptul ca avea contractii din ce in ce mai dese, tanara a decis sa mearga spre unitatea medicala din localitate pentru un control amanuntit.

Nu a apucat, insa, sa ajunga la destinatie, deoarece bebelusul s-a grabit sa ajunga pe lume mai repede decat era prevazut.

Pe parcursul traseului de la domiciliu la spital, Shawna a vorbit la telefon cu logodnicul ei, insa in timpul conversatiei si-a dat seama ca a nascut.

“Vorbeam cu logodnicul meu si la un moment dat am auzit bebelusul plangand. Am continuat sa conduc pentru ca nu gaseam un loc in care sa opresc in siguranta, fara sa perturb traficul”, a declarat tanara mama, potrivit Daily Mail.

CITESTE SI: ZIUA AMERICII: PUTIN L-A FELICITAT PE OBAMA CU OCAZIA ZILEI NATIONALE A SUA

Curios este faptul ca, desi contractiile se inteteau, femeia a gasit putere sa nasca fara sa opreasca masina. “A avut cateva dureri care i-au oprit respiratia, dar a mers mai departe. Apoi a avut o durere mai mare si am auzit-o zicandu-mi la telefon: “Cred ca bebelusul este in pantalonii mei”. I-am spus sa puna copilul pe pieptul ei si sa incerce sa stea calma”, a declarat si logodnicul femeii, voluntar in medicina de urgenta.

Dupa cateva minute, au sosit si medicii, iar cei doi au fost transportati la spital. Cuplul mai are inca doi copii, nascuti, spre deosebire de a treilea, la spital, cu asistenta medicala.

CITESTE SI: SUA: URAGANUL ARTHUR A LOVIT STATUL CAROLINA DE NORD