O bunica isi va naste propriul nepot

O bunica de 58 de ani din SUA va da nastere propriului sau nepot dupa ce a fost mama purtatoare pentru copilul fiicei sale.

O femeie din Utah, Statele Unite, in varsta de 58 de ani, asteapta sa dea nastere copilului fiicei sale, acceptand sa fie mama purtatoare a propriului nepot. Julia Navarro, originara din Peru, a fost de acord sa-i fie implantat un ovul fecundat, provenit de la fiica ei dupa ce aceasta, Lorena, 32 de ani, nu a putut aduce pe lume un copil, avortand de mai multe ori.

“Ca o familie, trebuie sa ne ajutam reciproc”, a declarat Navarro, care asteapta sa dea nastere copilului la inceputul lunii februarie. Ea si fiica sa au semnat un contract cu privire la drepturile parentale, ele urmand si un program special de consiliere psihologica. “Psihologii au vrut sa se asigure ca am stiut ce va urma, asa ca ne-au pregatit din punct de vedere mental. In general, contractele mamelor surogat sunt incheiate cu persoane pe care nu le cunosti.

“A fost ciudat sa fac un contract cu mama mea”, a spus McKinnon. Medicii i-au dat 45% sanse femeii de 58 de ani ca implantul sa aiba succes. Insa, sarcina a mers fara probleme, fara niciun fel de boala a mamei surogat, chiar daca era vorba de o perioada de 12 ani de menopauza.

Sursa foto: ktvb