O BUNICUTA de 79 de ani a uimit juriul la BRITANICII AU TALENT. VIDEO

O BUNICUTA de 79 de ani a facut furori cu talentul sau, dansul, la BRITANICII AU TALENT, facandu-l pe juratul Simon Cowell sa-i ceara scuze.

SARAH “PADDY” JONES, in varsta de 79 de ani, o BUNICUTA care deja se afla in Cartea Recordurilor, din 2010, cand a devenit “cea mai varstnica dansatoare de salsa”, a uimit juriul de la BRITANICII AU TALENT. Pentru ca inceputul dansului nu a fost foarte vibrant, Simon Cowell a apucat sa apese pe buton, moment in care Paddy i-a intors o privire ucigatoare, dupa cum se poate vedea in inregistrare, scrie ziare.com. A continuat insa sa danseze, iar pana la sfarsitul reprezentatiei, Paddy a cucerit publicul, facand ca intreg auditoriul sa scoata sunete de uimire, conform The Guardian.

Citeste si: ROMANII AU TALENT. Cine sunt primii FINALISTI. VIDEO

Dupa reprezentatia extrem de dinamica, in care bunica a fost ridicata pe sus la tot pasul, perechea a fost trimisa direct in semifinale. Simon Cowell a fost nevoit sa recunoasca faptul ca a gresit, ca s-a grabit sa judece. “Va cer scuze pentru ce am facut”, a spus umil omul de televiziune miliardar.