O CANTAREATA CELEBRA a renuntat la SEX! Ce a facut-o sa ia TERIBILA DECIZIE

Cantareata Ciara (29 de ani) si iubitul ei, fotbalistul american Russell Wilson (26 de ani), au renuntat la sex.

Cei doi au ales abstinenta din motive religioase, a dezvaluit sportivul, care joaca in prezent la echipa de fotbal american Seattle Seahawks. Wilson a marturisit, intr-un interviu recent, ca i-a cerut iubitei sale sa renunte la sex in relatia lor, dupa ce Dumnezeu ”i-a vorbit”.

CITESTE SI: Cum sa-i oferi un SEX ORAL ca o PROFESIONISTA: sfaturi NEOBISNUITE, dar foarte UTILE

”Am intrebat-o: «Ce-ai face daca am elimina toate celelalte ‘chestii’ si am merge pe calea aratata de Iisus?»”, a marturisit Wilson, care a precizat apoi ca termenul ”chestii” se refera la sex.

”Ne putem iubi fara sa facem sex? Daca poti iubi pe cineva fara sa faci sex cu acea persoana, atunci e clar vorba de iubire”, a spus sportivul.
Wilson a marturisit totusi ca ii este foarte greu sa respecte acesta decizie.

CITESTE SI: 5 lucruri CIUDATE pe care BARBATII le considera ATRAGATOARE la FEMEI. TU CE PREFERI?

”N-o sa va mint. Am nevoie de voi sa va rugati pentru noi. Ati vazut cum arata la TV. Daca nota 10 este limita, ea este de nota 15. Asa ca, am nevoie de voi toti ca sa va rugati pentru mine”, a adaugat Wilson.

In varsta de 29 de ani, Ciara a fost logodita cu rapperul si producatorul muzical Future, alaturi de care are un baietel, nascut in mai 2014. Cei doi s-au despartit in vara anului trecut, dupa ce cantareata a aflat ca a fost inselata.

 

Sursa www.libertatea.ro