O CANTAREATA, concurenta la o emisiune TV, IMPUSCATA in CAP

O tanara care participa la o emisiune concurs organizata de postul national de televiziune din Turcia a fost impuscata in cap in timp ce repeta pentru acel show de televiziune, in locuinta ei, aflata intr-o regiune conservatoare din aceasta tara.

Mutlu Kaya, in varsta de 19 ani, se afla in stare critica, dupa ce a fost impuscata luni in locuinta ei din orasul Diyarbakır, informeaza bbc.com.

Diyarbakır se afla intr-o regiune conservatoare din sud-estul Turciei, iar Mutlu Kaya primise deja, anterior, cateva amenintari cu moartea din cauza faptului ca a participat la un concurs TV de interpretare, intitulat “Sesi Cok Guzel”.

CITESTE SI: Din SEX SIMBOL in BOSCHETAR! Cum arata interpretul lui DRACULA beat crita si murdat

Potrivit presei turce, o persoana implicata in acest incident a fost deja arestata. Agresorul s-a ascuns in gradina victimei si a tras asupra ei, prin geam, mai multe focuri de arma.
“Sesi Cok Guzel” este o emisiune de televiziune asemanatoare celor din formatul “Got Talent”. Mentorul concurentei Mutlu Kaya este Sibel Can, una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica folk din Turcia.

 CITESTE SI: DOLIU in LUMEA MUZICALA! Un cunoscut RAPPER a fost IMPUSCAT MORTAL

 

Sursa www.libertatea.ro