O caracatiță a atacat o femeie care încercase să o mănânce de vie: „O să o mănânc în următorul video”! Video

A vrut să facă show, așa că s-a dus la restaurant și a comandat o caracatiță. Vie! Intenționa să o mânânce în fața camerei, dar, când și-a înfipt dinții în ea, creatura a atacat! Ce a urmat depășește orice imaginație…

O renumită vloggeriță din China, Seaside girl Little Seven, își surprinde fanii postând, aproape zilnic, filmulețe în care se vede cum mănâncă fructe de mare. Într-o zi, tânăra a vrut să facă ceva inedit, așa că și-a comandat o caracatiță vie. S-a așezat cuminte la masă și a așteptat mâncarea. Când a primit-o, n-a stat prea mult pe gânduri și și-a înfipt dinții în ea.

Nu mică i-a fot mirarea când creatura a ripostat și a prins-o de față puternic, trăgându-i pielea cu o forță greu de imaginat. Speriată, fata a început să țipe, apoi s-a gândit să-și tragă caracatița de pe față. Însă când a văzut că nu se desprinde, a intrat în panică.

“Uite cât de tare s-a prins! Nu pot s-o smulg de pe față! Mi-e imposibil s-o dau jos!”, spune tânăra. Într-un final, reușește. “Nu-i nimic, mă răzbun eu pe ea data viitoare. În următoarea postare, veți vedea cum o mănânc!”, a spus fata.

Citește și: RUSIA. PILOTUL AVIONULUI PRĂBUȘIT LA MOSCOVA A EXPLICAT CUM S-A ÎNTÂMPLAT ACCIDENTUL! VIDEO

Din nefericire, caracatița apucase deja s-o desfigureze, după cum chiar ea a recunoscut.  Așa cum era de așteptat, părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii o lăudau pentru curaj, alții au susținut că tânăra a primit ce a meritat. Un exemplu clasic al situației în care vânătorul devine vânat…

Sursa foto: youtube.com