O ciuperca exotica induce pe loc orgasmul in cazul femeilor. Unde creste „ciuperca orgasmului“

O specie rara de ciuperca are un efect excitant extrem de puternic asupra sistemului nervos feminin. Simpla inhalare a mirosului emanat de aceasta specie de fungi are capacitatea de a induce orgasmul unei femei, iar un studiu a confirmat acest lucru.

Efectele orgasmice ale ciupercii cunoscute sub numele Dictyophora au fost pomenite pentru prima data in „The International Journal of Medicinal Mushrooms“, in 2001, informatiile fiind reconfirmate in publicatia IFL Science, in urma unei cercetarie derulate in acest sens.

CITESTE SI: 5 MODURI SEDUCATOARE PENTRU A OBTINE IN PAT EXACT CEEA CE-TI DORESTI

Astfel, in functie de cantitatea de substanta emanata de Dictyophora la care au fost expuse femeile care au participat la experiment, jumatate din acestea au avut orgasm aproape instantaneu, in vreme ce la cantitati reduse au prezentat reactii specifice excitarii sexuale, precum cresterea tensiunii si intensificarea batailor inimii.

In cazul barbatilor, rezultatele nu au fost similare, acestia considerâd doar ca mirosul emanat de ciuperca este dezgustator.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca ciuperca emana o substanta ai carei compusi asemnanatori cu hormonii umani actioneaza asupra sistemului nervos feminin la fel ca neurotransmitatorii eliberati in timpul activitatii sexuale. 

Planta creste intr-o zona vulcanica din Hawaii, dar este cunoscuta si in alte parti ale lumii datorita proprietatilor sale aparte. Face parte din familia Phallus indusiatus, denumirea data de forma sa falica, ce aduce aminte de organul sexual masculin. 

CITESTE SI:Ce sa mananci ca sa devii o “masina” de facut sex

Tipul de ciuperca este folosit in medicina traditionala din Asia de Est din cele mai vechi timpuri, fiind considerat un afrodiziac puternic si o delicatesa dificil de procurat.

Sursa: adevarul