O cunoscuta PREZENTATOARE TV din Romania a fost DATA AFARA

Inraitii Horoscopului vor avea un soc! Cea mai populara PREZENTATOARE a zodiacului a fost CONCEDIATA! Simona Varzaru, cunoscuta sub numele de URANIA a fost data afara de la postul B1 Tv!

“A fost scoasa in cadrul restructurarilor. Nu am intrebat de ce, probabil ca B1TV nu a mai avut resurse si pentru aceasta emisiune. Sunt 21 de ani de cand fac emisiuni de astrologie pe TV, la Europa Nova, apoi la Tele 7 ABC, iar in 2002 am venit la B1.

Citeste si: ANDREEA MANTEA incaseaza o suma fabuloasa pentru aparitia in emisiunea BURLACITA

In afara de <Pasul Fortunei>, mai faceam o emisiune, <Lumea in 10.000 de minute>, pe care am realizat-o pana acum un an. Nu am intrebat de ce a fost scoasa emisiunea <Pasul Fortunei>, nu este nicio problema, nu m-am certat cu nimeni. Sunt mandra ca intr-o perioada de criza am reusit sa tin emisiunea. Eu faceam cam tot, era inregistrata de mine, ilustratiile eu le alegeam, la fel muzica, eram realizator si producator. Din partea televiziunii nu erau costuri de studio, nici curent electric nu consumam”, a declarat Urania pentru paginademedia. ro.

Citeste si: BIANCA DRAGUSANU traieste o noua DRAMA

Vedeta a mai spus ca nu stie inca ce va face in continuare, insa a tinut sa spuna ca exista peste 40 de ”site-uri pirat” cu Urania. ”Sunt victima propriului meu succes. Eu nu am niciun site, nu am cont de Facebook, toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare. In urmatoarele saptamani voi incepe sa dau informatii astrologice pe adevaratul meu site”, a declarat Urania.

Sursa foto: gadgetreport.ro