O cunoscuta PREZENTATOARE TVR s-a “plimbat” pentru ANTENA 3. Acum risca SANCTIUNI DURE!

O cunoscuta jurnalista de la Televiziunea Romana risca sa fie sanctionata dupa ce a participat la “plimbarea” initiata de Antena 3. Este vorba despre prezentatoarea TVR Monica Ghiurco, care ar putea fi sanctionata dupa ce a participat duminica la asa zisa “Plimbarea a Libertatii”, alaturi de oameni care sustineau Antena 3.

Comisia de Etica si Arbitraj din TVR s-a sesizat, potrivit site-ului Antena 3, care mai precizeaza ca in perioada urmatoare  comisia se va intruni pentru a analzia iesirile publice ale Monicai Ghiurco, urmand sa decida daca aceasta va fi sau nu penalizata conform regulamentelor si contractului semnat la angajare.

Citeste si: ANDREEA ESCA, SOMERA din cauza lui Dan Voiculescu

„Daca aveti vreun repros pe care sa mi-l aduceti in ceea ce priveste activitatea mea de jurnalist la TVR (partizanat, dezechilibru editorial, minciuna, reacredinta, manipulare) chiar va rog sa o faceti! Daca se poate cu probe, ca sa nu mai pierdem vremea in dispute sterile. in rest va asigur ca nu are de ce sa imi fie rusine, cata vreme adevarul, libertatea individului, responsabilitatea individuala si egalitatea in fata legii sunt valorile in care cred si in virtutea carora actionez. Mai suntem intr-o tara libera, nu? Acum poftiti, injurati-ma daca asa considerati!”, a scris Monica Ghiurco pe Facebook.

Citeste si: Fosti ANGAJATI de la ANTENA denunta practici SCLAVAGISTE in trustul lui Voiculescu