O cursa Tarom a fost INTOARSA DIN DRUM din cauza unor PROBLEME TEHNICE

O cursa Tarom Cluj-Bucuresti a fost INTOARSA DIN DRUM joi dupa 25 de minute din cauza unor PROBLEME TEHNICE.

Pilotii si-au dat seama ca aeronava are PROBLEME TEHNICE si au revenit la sol. Avionul a aterizat in siguranta si a inrat imediat la verificari. Calatorii au coborat si, cel mai probabil, vor fi preluati de o alta aeronava.

“In avion erau 48 de pasageri, care au revenit in aeroport si urmeaza sa plece cu o alta aeronava spre destinatie”, a spus David Ciceo, directorul aeroportului “Avram Iancu” din Cluj.

Citeste si: Pilotii TAROM se pregatesc de noi PROTESTE: declanseaza conflictul de munca

Avionul efectuase si cursa Bucuresti-Cluj, aterizand cu intarziere, iar acum urma cursa retur, Cluj-Bucuresti.

Citeste si: Tarom vrea sa infiinteze o divizie low-cost. Propunerea, discutata cu Ministerul Transporturilor

Potrivit unui comunicat de presa al companiei Tarom, “in urma unor avertizari la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca”.

Conform sursei citate, cei 48 de pasageri “vor fi reprotejaţi astfel: 33 de pasageri pe cursele ROT652 Cluj-Napoca – Bucuresti 13.45 si ROT644 Cluj-Napoca – Bucuresti 14.30, urmand ca restul de 15 pasageri sa fie reprotejati pe cursa ROT648 Cluj-Napoca – Bucureşti 19.00”.

“Precizam ca procedura efectuata de echipajul aeronavei este o procedura standard si nu pune in pericol in niciun fel siguranta zborului”, se mai arata in comunicat.