O echipa din TURCIA il ademeneste pe MIRCEA LUCESCU cu jucatori ROMANI

Tehnicianul roman de la Sahtior Donetk, MIRCEA LUCESCU, negociaza cu TRABZONSPOR, formatie la care activeaza si fostul capitan stelist ALEXANDRU BOURCEANU, informeaza presa din Tara Semilunei.

MIRCEA LUCESCU ar fi avut deja o intalnire cu Ibrahim Haciosmanoglu, baskanul celor de la TRABZON, cel care si-a manifestat dorinta de a-l aduce pe banca tehnica a echipei sale. 

Citeste si: Un CAMPION mondial incearca sa-l invete pe ALEX BOURCEANU sa zambeasca! FOTO 

LUCESCU senior este dorit si de granzii din SuperLig, Galatasaray si Fenerbahce, echipele din Istanbul fiind dispuse sa ii ofere antrenorului roman un salariu net superior celui pe care l-ar putea incasa de la TRABZONSPOR.

In aceste conditii, oficialii lui TRABZON au hotarat sa apeleze la un tertip pentru a-l ademeni pe LUCESCU senior. Sefii lui TRABZONSPOR vor sa ii transfere la echipa si pe BOGDAN STANCU si CRISTI TANASE si astfel sa creeze o mica “legiune” de jucatori romani la echipa.

Citeste si: MIRCEA LUCESCU a primit o oferta FABULOASA din partea celor de la FENERBAHCE 

TRABZONSPOR are si cateva nume sonore in echipa, printre care Florent Malouda si Jose Bosingwa. TRABZON se afla in acest moment pe locul 4 in campionatul Turciei, loc care asigura prezenta in Europa League.

Sursa foto: gsp.ro