O eleva din Suceava, lasata gravida de un vecin: O tot chema la scuturat

O eleva din Suceava, lasata gravida de un vecin: O tot chema la scuturat

SUCEAVA – O eleva din judetul Suceava ar fi fost lasata gravida de vecinul sau pe care il ajuta la curatenie, om insurat si cu trei copii mici acasa. “O tot chema la scuturat”, povestesc parintii fetei, care ii aduc acuzatii grave barbatului in varsta de 46 de ani din Suceava. Fata are numai 16 ani si si-a ascuns sarcina pana acum, cind i s-a facut rau la scoala.

Dupa investigatii medicale, medicii au descoperit ca fata este insarcinata in luna a saptea. Potrivit presei locale, mama fetei spune ca, pina acum, nu stia nimic despre ceea ce i s-a intimplat fiicei sale vara trecuta: atunci, adolescenta a fost de mai multe ori in vizita la un vecin, ca sa-l ajute la treaba pe sotia acestuia. Fata avea grija din cand in cand de copiii familiei si facea curatenie.

Citeste si: CRIMA PASIONALA LA IASI. Suspectul in cazul uciderii unei adolescente in Parcul Copou si-a recunoscut vina

Parintii fetei spun ca ea le-a povestit apoi ca ar fi fost constransa de barbatul de 46 de ani sa intretina relatii intime cu el, dar i-a fost frica sa spuna acasa adevarul.

“El a inchis-o in casa, a inchis usa la casa, ziua pe la 4 dupa amiaza si a pus-o sa se dezbrace. Ea spune, nu ma dezbrac si el a amenintat-o, probabil ca a amenintat-o. Si a dezbracat-o si…… O chema sa o ajute la scuturat, tot o chema”, relateaza parintii.

“Nu-i normal asa ceva, oricare ar fi, sa te legi de un copil tanar de 16 ani”, spune tatal fetei. Barbatul acuzat nu a vrut sa comenteze situatia. Un satean declara ca “e om moale, nu s-a auzit nimic, nu are antecedente penale.” Cei de la protectia copilului si politistii vor ancheta cazul.