O femeie a ieșit în fustă scurtă la -40 de grade! Ce s-a întâmplat cu picioarele ei! Foto în articol

O femeie a ajuns de urgență la spital după ce a ieșit afară în fustă scurtă, la -40C! Tânăra studentă a ieșit în fustă scurtă la -40C, în orașul Astana, capitala Kazakhstanului.

Conform Metro, afară erau -40 grade Celsius și ea avea o fustă scurtă. Coapsele ei nu au fost acoperite decât de un dres subțire. A ajuns în scurt timp la camera de garda a spitalului cu degerături. Medicii au fost șocați când au văzut-o, apoi au început să îi facă poze. Imaginile au fost postate în mediul online ca un avertisment. În asemenea condiții vitrege, oamenii trebuie să se protejeze excesiv. Pozele studentei s-au viralizat imediat și oamenii au rămas șocați.

Coapsele ei sunt acoperite de pete mari vineții. Pielea ei a degerat la -40C. Femeia studiază Dreptul la Universitatea din Astana. Aceasta susține că a ieșit afară în fustă scurtă doar pentru o plimbare. Conducerea spitalului a emis un comunicat de presă legat de cazul ei.

Aceștia susțin că fata a ajuns cu degerături de gradul I și II. A primit îngrijiri medicale de urgență la chirurgie. Aceasta a fost trimisă acasă și nu ,ai este în pericol, dar trebuie să facă vizite periodice la spital pentru a i se schimba bandajele.

„Slavă Domnului că este vie. Aproape a absolvit facultatea, trebuia să evalueze riscul la care s-a supus când s-a îmbrăcat, dimineață. Pe o astfel de vreme, oamenii trebuie să aibă mai multă grijă de ei”, susține medicul Netizen Zhanbolat Mamyshev.

Sursă traducere: ciao.ro