O femeie a trait o EXPERIENTA MACABRA in timp ce facea SEX cu sotul ei

La aniversarea unui un de la casatorie, un cuplu din Marea Britanie si-a incheiat relatia intr-un mod tragic, dupa ce unul dintre parteneri a murit, din cauza unei afectiuni cardiologice.

Cei doi soti au revenit acasa dintr-o frumosa calatorie si nimic nu prevestea tragedia ce urma sa se intample. Michelle Dean, o femeie in varsta de 34 de ani, a vorbit despre experienta care avea sa-i schimbe  intreaga viata. La cateva luni de la producerea evenimentului nefericit, Michelle a povestit cum sotul ei Alan, cu 28 de ani mai mare, a murit la cateva minute dupa ce au intretinut relatii intime.

Medicii chemati la fata locului au depus eforturi disperate pentru a-l salva pe Alan, insa nu au reusit decat sa constate decesul barbatului, relateaza stirileprotv.ro. Femeia a fost informata de specialisti ca inima sotului sau si-a incetat functiile vitale, in timp ce se consuma actul sexual. In timp ce traia o adevarata drama, Michelle a fost nevoita sa raspunda scrisorilor de felicitare, primite din partea rudelor si prietenilor, cu ocazia primei aniversari a nuntii. “Si acum sunt in stare de soc. Sotul meu era intr-o forma foarte buna de sanatate”, a declarat Michelle.

CITESTE SI: VIDEO INEDIT O jurnalista i-a luat interviu unui PRIMAR in SANII GOI

Cuplul s-a cunoscut in urma cu sapte ani si chiar daca era o diferenta de aproape 30 de ani intre ei, acest aspect nu a constituit un impediment in relatie. Alan a intalnit-o pe cea care i-a devenit sotie, la atelierul auto unde acesta lucra. Barbatul era vaduv, sotia lui decedand in urma unui accident rutier, din anul 2000. Dupa sase ani de relatie, cei doi s-au casatorit, dar la un an de la acest moment, cuplul s-a despartit pentru totdeauna, cand inima barbatului a cedat, iar pana la sosirea medicilor de pe ambulanta, acesta era deja mort.

Potrivit unor statistici, anual 50.000 de oameni mor in timp ce intretin relatii intime. La barbati riscul de a face atac de cord este mult mai mare, decat in cazul femeilor. Chiar daca statisticile sunt ingrijoratoare, nu ne ramane decat sa speram ca oamenii nu vor renunta niciodata la dragoste, sentiment ce innobileaza fiinta umana.

Sursa : blastingnews